DOLAR
Alış: 7.187
Satış: 7.216
EURO
Alış: 8.775
Satış: 8.810
GBP
Alış: 10.15
Satış: 10.23
TURGUTLU’DA HASTA SAYISI 10 GÜNDE 3 KAT ARTTI
TURGUTLU’DA HASTA SAYISI 10 GÜNDE 3 KAT ARTTI
Çin’in Wuhan kentinde ilk vakaya rastlanmasının ardından, tüm dünyaya yayılan ve Mart ayından bu yana ülkemizi de etkileyen koronavirüs salgını Turgutlu’da da etkisini artırıyor.
Turgutlu’da Mayıs ayı sonlarında yaşanan düşüşün ardından tekrar artan koronavirüsüne bağlı Covid-19 hastalığında 20 Temmuz itibariyle servislerde tedavisi devam eden Covid-19 hasta sayısı toplamda 55 iken, aradan geçen 10 gün gibi kısa bir sürede yaklaşık 3 kat arttığı ve şuan itibariyle Turgutlu Devlet Hastanesinde 160’a yakın hastanın Covid-19 tedavisi gördüğü ve hastane kapasitesinin dolmak üzere olduğu öğrenildi.
Diğer yandan Kurban Bayramı vesilesiyle bayramlaşacak vatandaşlara da yetkililerden uyarılar geliyor.
Salgının Turgutlu’da hızını artırdığı ve vatandaşların bayram da sarılarak veya tokalaşarak bayram kutlamamaları tavsiye ediliyor.
Kaynak Turgutlu Manşet Gazetesi
Yorumlar
Benzer Galeriler
-
TURGUTLU’DA KUYUMCU HIRSIZI TUTUKLANDI
-
Başkan Akın ” Turgutlumuz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz
-
SERKAN BAŞ: “HASTANEMİZ SALGIN DÖNEMİNDE İYİ BİR SINAV VERMEKTEDİR”
-
Semra Kaplan Kıvırcık, “Gelecek Nesillere Enerjide de Tam Bağımsız, Güçlü Bir Türkiye Bırakmak İçin Var Gücümüzle Çalışmaya Devam Edeceğiz”
-
Levent Börek Turgutlu’da hizmete girdi
-
18 YAŞINDAKİ GENÇ TALİHSİZ KAZADA HAYATINI KAYBETTİ