DOLAR
Alış: 7.365
Satış: 7.395
EURO
Alış: 8.935
Satış: 8.971
GBP
Alış: 10.24
Satış: 10.31
MHP’NİN SİMGE İSMİ DUALARLA UĞURLANDI
Pazar gecesi geç saatlerde hayatını kaybeden Turgutlu’nun tanınmış esnaflarından ve 12 Eylül 1980 öncesi Turgutlu Ülkü Ocakları başkanlarından Ahmet Tunçel dualarla toprağa verildi.
Turgutlu Belediyesi Meclis Üyesi Muhammed Naci Tunçel’in babası olan ve 1980 öncesi ve sonrası Ülkü Ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisinde uzun yıllar siyaset yapan Ahmet Tunçel kalbine yenik düşerek hayatını kaybetti.
Tunçel’in cenazesi pazartesi gün saat 12.00’da Turgutlu Kabristanında kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.
İlçenin sevilen simalarından Tunçel’in cenaze törenine Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu eski belediye başkanları Serhat Orhan, Turgay Şirin ve Yasin Hoşbilgin’in yanı sıra Milliyetçi Hareket Partisi Turgutlu camiasından çok sayıda vatandaş katıldı.
Yorumlar
Benzer Galeriler
-
TURGUTLU’DA KUYUMCU HIRSIZI TUTUKLANDI
-
Başkan Akın ” Turgutlumuz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz
-
SERKAN BAŞ: “HASTANEMİZ SALGIN DÖNEMİNDE İYİ BİR SINAV VERMEKTEDİR”
-
Semra Kaplan Kıvırcık, “Gelecek Nesillere Enerjide de Tam Bağımsız, Güçlü Bir Türkiye Bırakmak İçin Var Gücümüzle Çalışmaya Devam Edeceğiz”
-
Levent Börek Turgutlu’da hizmete girdi
-
18 YAŞINDAKİ GENÇ TALİHSİZ KAZADA HAYATINI KAYBETTİ