DOLAR
Alış: 7.504
Satış: 7.534
EURO
Alış: 8.958
Satış: 8.993
GBP
Alış: 10.36
Satış: 10.44
Başkan Çetin Akın Vatandaşı İçin Makam Arabasını Kullandı
Başkan Çetin Akın Vatandaşı İçin Makam Arabasını Kullandı
Seçim döneminde makam arabası kullanmayacağının sözünü veren ve seçildikten sonra da makam arabası kullanmayan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, yürüme zorluğu çeken vatandaş için makam arabasını otoparktan çıkararak kullandı.
Yaklaşık 2 aydır sokağa çıkamayan ve yürüme zorluğu çeken 85 yaşındaki Öztan Çatalkaya’nın kızı Şule Kurtman Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’a ulaşarak 10 Mayıs Pazar günü 11.00 ile 15.00 saatleri arasında annesinin sokağa çıkması için yardım istedi. Seçim döneminde “Ben vatandaşlarımın içinden hiç ayrılmayacağım bu yüzden makam arabası kullanmayacağım” diyen ve seçilidği günden bu yana makam aracı kullanmayan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, makam aracını otoparktan çıkararak Öztan Teyze için kullandı.
Öztan teyzeyi Cumhuriyet Mahallesi Mektep sokaktaki adresinden alan Çetin Akın, kendi kullandığı makam aracıyla Öztan Teyzeye kısa bir şehit turu attırdı. Ardından Öztan Teyze ile Irlamaz Yeşil Alana giden Başkan Akın burada Öztan Teyze ve vatandaşlarla da bir süre sohbet etti.
Başkan Akın: “ Bu gün 65 yaş üstü vatandaşlarımızın 11.00 ile 15.00 arasında sokağa çıkma serbestliği vardı. Biz de Öztan Annemizi evinden alarak ona hem güzel bir sürpriz yaptık hem de anneler gününü kutlamak istedik. Biliyorsunuz ben makam arabası kullanmayacağım demiştim ama anneme bu gün kıyamadım. Şoförlüğünü de yaparak yeşil alana geldik. Hoş sohbetler gerçekleştiriyoruz.”dedi.
Öztan Çatalkaya ise “Belediye Başkanımızın çok çalışkan olduğunu duyuyordum, gazetelerden okuyordum. 65 yaş üstü vatandaşlara bugün izin verildi ben de ondan istifade etmek istedim. 2 aydır çıkamıyordum. Başkanımızın yaptığı bu jest çok makbule geçti. Kendisine çok teşekkür ediyorum.”şeklinde konuştu.
Yorumlar
Benzer Galeriler
-
TURGUTLU’DA KUYUMCU HIRSIZI TUTUKLANDI
-
Başkan Akın ” Turgutlumuz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz
-
SERKAN BAŞ: “HASTANEMİZ SALGIN DÖNEMİNDE İYİ BİR SINAV VERMEKTEDİR”
-
Semra Kaplan Kıvırcık, “Gelecek Nesillere Enerjide de Tam Bağımsız, Güçlü Bir Türkiye Bırakmak İçin Var Gücümüzle Çalışmaya Devam Edeceğiz”
-
Levent Börek Turgutlu’da hizmete girdi
-
18 YAŞINDAKİ GENÇ TALİHSİZ KAZADA HAYATINI KAYBETTİ