Yunus Oğan, Sosyal Doku ekibiyle bir araya geldi

Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye başkan Adayı Yunus Oğan Turgutlu'da çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Doku ekibiyle bir araya geldi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin çalışma ve hizmetlerini anlatmak, vatandaşların talep ve şikayetlerini Büyükşehir Belediyesine uğramadan toplamak ve bunları bir veri altında toplayarak Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerini programlamak amacıyla oluşturulan Sosyal Doku ekibi, Turgutlu'da vatandaşların sorunlarını dinledi.

Yapılan çalışmalardan fırsat bulup Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan'ın seçim ofisini ziyaret eden ekip Oğan'a seçim çalışmalarında başarılar diledi.
Sosyal Doku ekibine çalışmaları için teşekkür eden Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan; "Büyükşehir Belediyemizin Sosyal Doku Ekibini lokalimizde ağırladık. Kendileriyle fikir alışverişlerinde bulunduk. Turgutlumuz için çok güzel çalışmalar yapan sosyal doku ekibimize çok teşekkür ediyorum. Turgutlumuz için, canla başla çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Sosyal Doku Projesiyle oluşturulan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, vatandaşı kapı kapı gezerek sorunlarını dinliyor, çözüm amacıyla kayıtlara alıyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Doku ekibi, Turgutlu'da vatandaşın sorunlarını dinlemeye devam edecek.