Yunus Oğan sanayi esnaflarının sıkıntılarını dinledi

Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan Turgutlu Fatih Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi.

Yunus Oğan "Sizi ordan oraya göndermeyeceğiz biz, 'ben bakmıyorum şu kurum bakıyor', 'ben bakmıyorum büyükşehir bakıyor' cümlelerini duymayacaksınız bizden, biz Cumhur İttifakıyız, belediyenin çalışkanlığı, iktidarın ve büyükşehirin desteği ile Allah'ın izniyle çözemeyeceğimiz sorun olmaz."

Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan Turgutlu Fatih Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi.
Esnafları tek tek dolaşan ve dertlerini sıkıntılarını dinleyen Yunus Oğan, Sanayi Sitesi 2’nci Kısımda yer alan bir esnafın sıkıntılarını dinleyerek çözümü konusunda söz verdi.
110 sokak üzerinde bulunan ve yıllardır su baskınlarına neden olan sokağın kısa bir süre önce yapıldığını ancak sorunların devam ettiğini söyleyen esnaf Yunus Oğan'a: "Sizi bulmuşken sıkıntımızı anlatalım dedik, geçen dönem belediye başkanları söz verdi ancak daha yeni yapıldı, o da tam olmadı halen sorunlar var. Ciddi bir yağmur yağdığında dükkanlarımızı su basıyor. Bizim oyumuz sana, genç dinamik başkan adayısın. Geçen sefer oylar bölündü, CHP kazandı. Bize söz vermişti koltuğa oturayım hemen çözeceğim diye, daha yeni geldi. Kime vereceğiz tabiki Cumhur İttifakına MHP'ye vereceğiz oyumuzu, ama bu sıkıntılarımızı bilin, seni yakaladık söyledik sıkıntımızı." şeklinde konuştu.
Daha öncede Turgutlu basınında haber alan sokağın sıkıntılarını bildiğini söyleyen Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan: "İnşallah seçimi atlatalım bunlar kolay işler, biz güçlüyüz iktidar gücümüz var, büyükşehir gücümüz var çözemeyeceğimiz sorun yok Allah'ın izniyle. Sizi ordan oraya göndermeyiz biz, 'ben bakmıyorum şu kurum bakıyor', 'ben bakmıyorum büyükşehir bakıyor' cümlelerini duymayacaksınız bizden. Biz Cumhur İttifakıyız, belediyenin çalışkanlığı, iktidarın ve büyükşehirin desteği ile Allah'ın izniyle çözemeyeceğimiz sorun olmaz." şeklinde konuştu.
 

Yunus Oğan sanayi esnaflarının sıkıntılarını dinledi