Yunus Oğan, Limoncu'da vatandaşlarla bir araya geldi

Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan, İstiklal, Bozkurt ve Yiğitler mahallelerinden gelip alanı dolduran vatandaşlarla Limoncu kahvehaneler meydanında bir araya geldi.

Burada coşkulu kalabalığa seslenen Oğan, Cumhur İttifakının gücüyle Turgutlu’ya yapamayacakları hizmet olmadığını söyledi. Vatandaşlardan destek isteyen Oğan; “Millet Bahçesini biz yaparız, Ergenekon Kavşağını biz yaparız, Turgutlu’nun trafiğini biz rahatlatırız, Turgutlu’ya okulları biz yaparız, çünkü biz Cumhur İttifakıyız.” Dedi.
Oğan konuşmasına şu şekilde devam etti; “Değerli hemşerilerim hepinize bu coşkulu karşılama için öncelikle teşekkür ediyorum, bugün gündüz Ankara’daydım, Milliyetçi Hareket Partimizin Olağan Büyük Kurultayı’na katıldım, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli ile görüşme fırsatım oldu, kendisinin Turgutlu’muza siz değerli hemşerilerimize çok selamları var. Ayağımın tozuyla Cumhur İttifakımızın adayı olarak sizin karşınıza geldim, nedir Cumhur İttifakı, Cumhur İttifakı nefsini davasının önüne almayanların ittifakıdır, nefsine kapılıp memleketini başkasına peşkeş çekmeyenlerin, gizli kapılar ardında pazarlıklar yapanların değil, halkıyla meydanlarda bir olanların, yerelde kendi aralarında ittifaklar yaparak Cumhur İttifakına nasıl kaybettiririm diyenlerin değil, bunların hesaplarını boşa çıkaranların ittifakıdır. 

Evet değerli hemşerilerim, Cumhur İttifakının ne olduğunu anlattık, buradaki herkesin de davasının nefsinin önünde olduğunu görüyorum zaten. Bakın ben bu yola çıktığımda hamdolsun geçmişimde hiçbir lekem yok, tertemiz geldim karşınıza çıktım, alnım ak gönlüm açık. Ama görüyoruz ki maalesef hala bize çamur atmaya çalışanlar var,  bizim elbette bunlara vereceğimiz çok cevabımız var ancak şunu size söyleyeyim benim ilk günden beri konuştuğum tek şey Turgutlu’nun geleceği, memleketime nasıl hizmet ederim bunları anlatıyorum. Bizim bu kısır kavgalarla, tarafları bile değişmeyen birlerinin arkasından sallayıp birbirlerini iktidar yapmaya çalışanlara çok cevabımız var ama bizim muhatabımız değiller. Bizim tek muhatabımız var o da bizim halkımız, bizim tek derdimiz var o da bu memlekete yapılacak olan hizmetler. İşte bunun için sizlere her defasında Cumhur İttifakını anlatıyorum, çünkü bizim ittifakımız herkesin yaptığı gibi yol yapmak, ağaç dikmek, yolları temizlemek demek değil, bunlar zaten bir belediyenin asli görevleri. Cumhur İttifakı demek, Millet Bahçesi yapmak demek, kavşakları, köprüleri yapmak demek. Tabi ki sizlerin ihtiyaçlarınızı biliyoruz, bir hayvan pazarına ihtiyaç olduğunu biliyoruz projemiz hazır bunları yapacağız. Örneğin Turgutlu’da bir cirit sahası yok, rahvan at yarışı sahası yok, bunların hepsini yapacağız. Ayrıca Turgutlu’da bir atçılık kulübü kuracağız, orada at ile rehabilitasyon yapılacak, bazı özel eğitim gereksinimi duyan çocuklarımıza, kardeşlerimize at ile rehabilitasyon merkezi yapacağız. 

Bakın bizim anlayışımızda belediyecilik demek halkımızın ekmeğini kazancını büyütmek demek, tarımı destekleyerek, hayvancılığı destekleyerek, tarım ihtisas okulları açarak yapacağız bunları. Bunları yapabilecek tek ekip bizim ekibimiz, neden çünkü bu okulları açmak için iktidarla aynı dili konuşmamız gerekiyor, kavgayla yapılan belediyecilikle olmaz bu işler. Milli Eğitim Bakanlığımız ile yapacağımız protokol ile Turgutlu’da Tarım İhtisas Okulları ve OSB Teknik Liselerini açacağız inşallah. Bizim kaynaklarımız hazır, ekibimiz geniş hamdolsun buraya getiremeyeceğimiz hizmet olmaz. İşte burada ortaya çıkıyor Cumhur İttifakının gücü, burada öne çıkıyor iktidarla aynı dili konuşan belediyeciliği önemi. 

Artık Turgutlu’da bir değişimin vakti geldi, Turgutlu’da artık geçmişiyle kavga eden değil geleceğini inşa edecek bir belediye başkanına ve ekibine ihtiyaç var, o da işte bizleriz. Karşınıza bunun için geldik, artık bu kavgalar yeter Turgutlu’muzun geleceğine evlatlarımızın geleceğine bakmamız lazım. Siz değerli hemşerilerimden 31 Martta tüm bunları gerçekleştirebilmemiz için bir gün destek istiyorum, bizler de size 5 yıl destek verelim, hizmet verelim. Şimdi benim için diyorlar siyaseten toy, bakın değerli hemşerilerim, ben 40 yaşındayım, ilk günden bu yana tek dil kullanan benim, ne diyorum ben artık Turgutlu’da çirkef siyaset değil, efendilik kazanacak diyorum.  Diğerleri ne yapıyor, bir kavga ediyor, diğer gün beraber oluyor, bir gün çıkıyor bana laf söylüyor, diğer gün bakıyorum biz herkesi kucaklıyoruz diyorlar. Biz başından beri ilk günden bu yana tek laf söylüyoruz, hep beraber Turgutlu’yu yöneteceğiz diyoruz. İlk gün ne dediysek bugün de onu diyoruz.”

Yunus Oğan Limoncu’da vatandaşlarla bir araya geldi!