Yunus Oğan'dan Selvilitepe'ye 112 İstasyonu müjdesi verdi

Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan Selvilitepe Mahallesindeki Gümüşhaneliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nde Selvilitepe'ye yapılacak olan 112 Acil İstasyonu'nun müjdesini verdi.

Turgutlu'da seçim çalışmalarına devam eden Cumhur İttifakı adayı Yunus Oğan dün akşam ziyaret ettiği Selvilitepe mahallesinde bulunan Turgutlu Gümüşhaneliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nde Dernek Başkanı Ömer Er ve ilçede yaşayan Gümüşhaneli vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. 
Havai fişekler, konfetiler ve meşalelerle karşılanan Oğan burada vatandaşlarla tek tek fotoğraf çekildi.

Selvilitepe mahallesinin sorunlarını yakından takip ettiklerini belirten Yunus Oğan bu sorunları çözmek ve Turgutlu'ya hizmetler getirmek için belediye başkanlığına talip olduğunu söyledi. 

Oğan burada yaptığı konuşmada; "Allah izin verirse Turgutlu Belediyesi bizde, Büyükşehir Belediyesi bizde, iktidar bizde. Biz bahaneler üretmek için yola çıkmıyoruz, biz çözümler üretmek, Turgutlu'ya hizmetler getirmek için yola çıktık. Turgutlu belediyesinin imkanları belli, biz büyükşehir belediyesi ve iktidarın imkanlarından da faydalanarak Turgutlu'nun sorunlarını çözeceğiz. Ben Sayın Devlet Bahçeli ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın görevlendirmesiyle bu göreve talip oldum." şeklinde konuştu.

Muhtar'dan Yunus Oğan'a 112 istasyonu teşekkürü

Konuşma sırasında söz isteyen Selvilitepe Mahallesi Muhtarı Sait Kaya Selvilitepe Mahallesine yapılması istenen 112 Acil Sağlık İstasyonu için girişimlerde bulunarak sorunun halledilmesine sağlayan Cumhur İttifakı Adayı Yunus Oğan'a teşekkür etti. Konuyla ilgili konuşan Oğan; "Muhtarımız Selvilitepe'ye bir 112 Acil Sağlık İstasyonu kurulması için büyük emek verdi, bana da durumu iletmişti. Geçtiğimiz hafta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün Turgutlu'ya geldiğinde ben de durumu kendisine ilettim ve sorun çözüldü, yer sağlandı ve inşallah yakın zamanda Selvilitepe Mahallemize bir 112 istasyonu yapılacak." dedi.
Turgutlu'da çeşitli bölgelerde toplam 6 adet olan 112 İstasyonu sayısı Selvilitepe'ye yapılacak olan istasyonla 7 olacak.

Yunus Oğandan Selvilitepeye 112 İstasyonu müjdesi verdi