Yunus Oğan Dağmarmara köylerini ziyaret etti

"Biz belediyeyi kazandığımızda artık belediye başkanını aradığınız zaman 'orası bize bağlı değil, ben çözemem büykşehire git' cevabını almayacaksınız. Bizim için hepsi bu memleketin sorunu, hepsi bizim vatandaşlarımızın sorunu, hepsi kasabalıların sorunu ve Allahın izniyle hepsini çözecek gücümüz var bizim"

Çarşamba günü Selvilitepe Mahallesi esnafları, Çarşamba pazarı ve Subaşı Mahallesi kahvehane ziyaretleri gerçekleştiren Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan aynı günün gecesinde ise Hacı İsalar ve Kuşlar Mahallelerine yaptığı ziyaretlerde coşkuyla karşılandı.
Akşam yaptığı ziyaretlerde İlk olarak Hacıisalar Mahallesinde Muhtar Ali Acar ve mahalle gençleri tarafından meşalelerle karşılanan Yunus Oğan'a mahallenin minikleri çiçek takdim etti.
Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan burada yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; "Daha öncede geldiğimiz Hacı İsalar Mahallemizde bugün başka bir coşku görüyorum, hepinizden Allah razı olsun. Malumunuz 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı gönüllerde oluşan ittifakımız bugün etle tırnak gibi oldu hamdolsun. O günden bugüne de girdiğimiz bütün seçimlerde Allahın izniyle başarıya kavuştuk. En son 14-28 Mayıs seçimlerinde de sizlerin desteğiyle ki bu köyün desteğini çok iyi biliyorum Cumhurbaşkanımızı seçtik ve parlemento'da da çoğunluğu yakaladık. Şimdi sıra geldi belediye seçimlerine, biliyorum ki biz Cumhur İttifakı olarak Allahın izniyle yine güçlenerek çıkacağız. Buraya gelirken elbette bu kalabalığı bekliyorduk, çünkü biz Cumhur İttifakıyız. Sizler bize bu desteği veriyorsunuz sağ olun varolun, sıra bize de gelecek tabi, biz bu köylerin ihtiyaçlarını biliyoruz, örneğin caminin çevre düzenlemesi var inşallah bu bize nasip olacak. Burada sulama problemi var sondaj lazım bunu da biliyoruz ve çözmek için geliyoruz. Köyümüzün gençlerinin halı saha istediğini biliyorum ve inşallah bunu da çözmek bize basip olacak. Sizlerin bize olan inancını güvenini biliyoruz ve bunu inşalah boşa çıkarmayacağız. Bu köyler bizim köylerimiz, bu Dağmarmara köylerinde bulunan vatandaşlarımızın mertliğini biz Turgutlu'da konuşuyoruz. Allahın izniyle 31 Martta sizlerin bize olan güveninizi boşa çıkarmayacağız bunun için çok çalışıyoruz. İnşallah bundan sonra bu köylerde sizlerle çok beraber olacağız, sizin derlerinizle dertlenip sıkıntılarınıza çözüm bulacağız. Bugünkü coşkunuzu görüyorum ve inanın en az sizin kadar bu köylerimize hizmet etmek için heyecanlanıyorum, çünkü artık belediyeyi kazanmaya 39 günümüz kaldı. Bu heyecan, bu inanç, bu iman yarı yolda kalmaz Allahın izniyle."

Buradan Kuşlar Mahallesini ziyaret eden Oğan'a burada da ilgi büyüktü. Cumhur İttifakı Turgutlu Belediyesi olarak hem iktidar, hem de büyükşehir belediyesinin gücünü yanlarına alacaklarını belirten Oğan; "Bu güç ile köylerimizde çözülmeyecek sorun yok, biz belediyeyi kazandığımızda artık belediye başkanını aradığınız zaman 'orası bize bağlı değil, ben çözemem büykşehire git' cevabını almayacaksınız. Bizim için hepsi bu memleketin sorunu hepsi bu vatandaşlarımızın sorunu, hepsi kasabalıların sorunu ve Allahın izniyle hepsini çözecek gücümüz var bizim" dedi.

Yunus Oğan Dağmarmara köylerini ziyaret etti