Yunus Oğan Cumhuriyet Mahallesinde konuştu

“Bizim kaynaklarımız hazır, Karayolları ve Büyükşehir ile Ergenekon Kavşağını, hükümetimizle birlikte Kamu Kurumları Külliyemizi, Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Millet Bahçemizi kazandıracağız Turgutlu’muza”

Yerel seçimlerin yapılmasına 12 gün kala çalışmalarını hızlandıran ve her geçen gün daha kalabalık kitlelerle meydanlara çıkan Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan Kervan Yolu’nda Cumhuriyet Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada yapacağı büyük projelerden bahseden Oğan kaynaklarının hazır olduğunu ve Turgutlu’nun geleceğini şekillendirecek projelere imza atacaklarını söyledi.
Oğan konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Cumhur İttifakı, 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından kurulan ve o günden bugünlere etle tırnak gibi olan ve hiç ayrılmayan iki partinin ittifakıdır. Bu kardeşinizde karşınıza Cumhur İttifakının adayı olarak geldi. Bizim ittifakımız nefsini davasının önünde görmeyenlerin ittifakıdır, Cumhur İttifakı yerelde gizli ittifaklar kurup, acaba ben bu iki partiye seçim kaybettirebilir miyim diye düşünenlerin hayallerini boşa çıkaranların ittifakıdır, bizim ittifakımız yerel belediye, büyükşehir belediyesi ve iktidar ile aynı dili konuşanların ittifakıdır. 

Artık her akşam meydanlara büyük kalabalıklarla gidip daha büyük kalabalıklarla karşılanıyoruz, bu bizim için büyük bir gurur. Buda demek oluyor ki Turgutlu Cumhur İttifakı’nın adayına sahip çıkıyor, Turgutlu bu güzel ilçemizin geleceğini şekillendirecek olan adayı ve ekibini destekliyor. 

Değerli Cumhuriyet Mahallesi sakinleri, bu sokaklar bu caddeler benim büyüdüğüm, top oynadığım, koşturduğum sokaklar şimdi bakıyorum uzun süredir aynı bu bizim için acı bugüne kadar bakılmamış, her zaman söylediğimi tekrar söylüyorum, biz kimseyi karalamak için gelmiyoruz, ama bugüne kadar yapılmamışsa o yapmayanın sorunu onlar düşünsün, biz yapacağız. Bu caddeler, yollar, kervan yolu bunlar bizim için kolay işler, biz Cumhur İttifakı olarak asıl büyük işleri yapacağız, buranın sıkıntılarından biri herkesin 2. Etap dediği bizim Millet Bahçesi yapacağımız yer. Millet Bahçesi’nin içerisinde kafeteryalar olacak, düğün salonları olacak, çocuklarımızın eğeleneceği oyun alanları olacak, paten pistleri olacak, Motodrag pisti ve Moto Kafe olacak, Kütüphaneler olacak yani Millet Bahçesi büyük bir yaşam alanı olacak. 

“Cumhur İttifakı’nın gücüyle büyük projelere imza atacağız”
Ergenekon Kavşağı ’da diğer büyük projelerimizden biri, ben biliyorum ki Cumhuriyet mahallemizde oturan vatandaşlarımızdan birçoğunun evlatları Ergenekon Mahallesindeki okullarda eğitim görüyor. Çoğunun ilk ders zili çocuklarımız yolda iken çalıyor, çünkü o kavşak tıkanınca 4-5 ışık beklemek zorunda kalıyor servisler. Biz o kavşağı yapacağız, en önemlisi de nasıl yapacağımız, yaparız demek kolay ama bizim kaynaklarımız hazır. Turgutlu Belediyesinin imkanları ile yollarını yapacağız, Karayollarıyla birlikte alt geçidini ve asfaltını yapacağız, büyükşehir belediyesi ile birlikte de bağlantılarını yapacağız. E bunların hepsini birlikte çalıştırabilmekte bizim işimiz. Hamdolsun bu kurumları bir araya toplayacak dirayet bu kardeşiniz de var. Bir diğer projemiz de Kamu Kurumları Külliyesi, Turgutlu’nun trafik problemi hepimizin malumu evet herkes otopark yapacağız diyor bizde yapacağız, ama biz Kamu Kurumları Külliyesi ile ilçe merkezinde bulunan tüm kamu kurumlarını bir yerde toplayacağız, bu sayede de hem vatandaşlarımız işlerini daha kolay halledecek hem de Turgutlu’nun merkezinde trafikte bir rahatlama olacak. Cumhur İttifakının gücüyle bunu da yapacağız Allah’ın izniyle. 

“Kimler aday olduğunda kimlerin büyük sevinçler yaşadığını çok iyi biliyoruz”
Her zaman söylüyorum tekrar söyleyeceğim, birileri sürekli çıkıp bizlere laf söylemeye bize taş atmaya kalkıyor, bizim evimiz camdan değil tuğladan arkadaşlar, evleri cam olanlar bize taş atıyor ama biz bunlarla muhatap olmayacağız, biz kimlerin aday olduğunda kimlerin sevinçler yaşadığını çok iyi biliyoruz ama susuyoruz, çünkü bizim tek muhatabımız Turgutlulu hemşerilerimiz. Hep söylüyorum bu seçimde artık Turgutlu’da çirkef siyaset bitecek efendilik kazanacak. Biz gençlerimize geleceğimize çirkeflik değil efendilik öğretmek için bu yollara çıktık, abilerime ablalarıma kardeşlerime sesleniyorum, çocuklarımız gençlerimiz Yunus abilerinden sadece efendilik öğrenecek. Ben bu gençliğimi bu enerjimi sadece memleketime memleketimin geleceğine hizmet etmek için kullanacağım.”

Yunus Oğan Cumhuriyet Mahallesinde konuştu