Yunus Oğan: "Beraber kazanacağız, beraber yöneteceğiz"

Yunus Oğan: "Beraber kazanacağız, beraber yöneteceğiz"

Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan bugünkü duraklarından biri de Fatih Sanayi Sitesi 1. Kısımda bulunan esnaflar oldu.
Adaylığının açıklanmasının ardından çalışmalarına başlayan Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan Fatih Sanayi Sitesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Genç başkan adayını samimiyetle karşılayan sanayi esnafı, sanayi sitesinde yaşanan sıkıntıları Yunus Oğan'a aktararak çözüm bulunmasını istedi. Esnaflarla tek tek sohbet eden Oğan; "Fatih Sanayi Sitesi ziyaretlerimize 1. kısımda bulunan esnaflarımızı ziyaret ederek başladık. Esnaflarımız ve çalışanlarımızla selamlaşıp sohbet ettik, hayırlı işler bol kazançlar diledik. Sanayi esnafımıza gösterdikleri ilgi ve samimiyet için, verdikleri destek için çok teşekkür ederim. Beraber kazanacağız, beraber yöneteceğiz; Turgutlumuzu hak ettiği yere hep birlikte getireceğiz." dedi.

-Yunus Oğan'dan MASKİ'ye ziyaret--

Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Hizmet Binasına ziyarette bulundu.
Ziyaret esnasında hizmet binasında bulunan vatandaşlarla da selamlaşan Oğan, burada Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinatörü Necati Abalı tarafından karşılandı. MASKİ personeli ile de selamlaşan Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan çalışmalar hakkında bilgi aldı. 
Oğan açıklamasında; "Büyükşehir Belediyemizin Turgutlu hizmet binasını ziyaret ettik. Büyükşehir koordinatörümüz sayın Necati Abalı, Maski şefimiz sayın Hüseyin Yelkenci ve kıymetli iş arkadaşları ile bir araya geldik. İşlerini halletmek için burada bulunan vatandaşlarımızla selamlaşıp sohbet ettik. İlgi ve alakaları için çok teşekkür ediyor, görevlerinde kolaylıklar diliyorum." şeklinde konuştu.

-Taksicilere ziyaret-

Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan'ın bir diğer ziyareti taksici esnafına oldu.
İlçede bulunan Uçak Taksi durağını ziyaret eden Yunus Oğan burada geçtiğimiz günlerde İzmir'de meydana gelen taksici cinayeti sebebiyle taksicilere başsağlığı dileklerini ileterek, bu türlü acıların bir daha yaşanmaması dileğinde bulundu.
Uçak Taksi durağında taksicilik yapan esnafın sıkıntılarınıda dinleyen Oğan notlar alarak; "Allahın izniyle belediye başlanlığı bize nasip olduğunda sıkıntılarınızı gidermek için birlikte çalışacağız ve çözümer üreteceğiz." dedi.

Yunus Oğan Beraber kazanacağız beraber yöneteceğiz