TURGUTLUSPOR'DA ALTYAPI SORUMLUSU ERAY GÜLAY OLDU

TFF 3. Lig takımlarından Turgutluspor’da yeni sezon öncesi hazırlıklar sürerken, geçtiğimiz dönem A takımı çalıştıran Eray Gülay, Altyapı Sorumlusu oldu.

Geçmiş dönemlerde gerek Turgutluspor A Takımında. gerekse altyapıda görev alan Eray Gülay, Gökhan Akın Başkanlığındaki yönetim kurulunun aldığı karar doğrultusunda kulübün altyapı sorumlusu ve Gençlik Gelişim Direktörü oldu.

Bugün Turgutluspor tesislerinde Kulüp Başkanı Gökhan Akın, Başkan Yardımcısı Ercan Hızal ve Sportif Direktörü Sadullah Erarslan’ın katıldığı törenle resmi sözleşemeye imza atarak göreve başladı.

İmza töreni sonrası açıklama yapan Kulüp Başkanı Gökhan Akın, “Altyapımız bizim geleceğimiz için çok önemli. Tecrübesine ve bilgisine güvendiğimiz Eray Gülay hocamızı altyapımızın başına Gençlik Gelişim Direktörü olarak getirdik. Başarılı olacağına ve altyapımızdan yeni yıldızları Türk futboluna armağan edeceğine inancımız tam. Anlaşma hem Eray Gülay hocamız için hem de kulübümüz için hayırlı ve uğurlu olsun.” Dedi.


Kulüp Başkanı Gökhan Akın’ın ardından duygu ve düşüncelerini paylaşan Altyapı Sorumlusu ve Gençlik Gelişim Direktörü Eray Gülay, “Öncelikle bana bu görevi layık gören Kulüp Başkanımız Gökhan Akın’a ve Yönetim Kurulumuza teşekkür ederim. Altyapımız eski günlerine geri dönecek. Geçmiş dönemlerde de altyapıda görev alan birisi olarak yeni bir süreci başlatmak için buradayım. Geçmişte altyapısından çıkardığı oyuncularla adından sıkça söz ettiren Turgutluspor altyapısı yeniden eski günlerine dönecek. Altyapısından çıkardığı oyuncularla adından söz ettirir hale gelecek. Bana olan güveni boşa çıkarmamak için bugünden itibaren kulübün altyapı sorumlusu olarak görev alıp tecrübelerimi hocalarımız ile genç oyuncularımıza aktaracağız. Türk futboluna yeni yıldızlar kazandırmak için ve bana teslim edilen bayrağı şerefle taşımak için çalışacağım. Anlaşma her iki taraf içinde hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.