Turgutlu'nun Sevilen Emniyet Müdürü Harun Tutak Emekliye Ayrıldı

Manisa Turgutlu'da 3 yıldır görev yapan Turgutlu Emniyet Müdürü Harun Tutak, ilçede bir çok başaralı operasyonlara imza atarak halkın güvenini ve sevgisini kazandı Harun Tutak bir veda mesajı ile veda etti.

Tutak'ın açıklaması şu şekilde: "Sayın  kaymakamım, Sayın Cumhuriyet  Başsavcım Sayın Belediye Başkanım değerli kurum müdürlerim ve Turgutlumuzun güzide insanları, 1997 yılında mezun olduğum Polis Akademisinden bugüne kadar üzerimde şeref ile taşıdığım Türk Polis Teşkilatı üniforması ile 26 yıldır Emniyet Genel Müdürlüğü merkez ve taşra birimlerinde görev yaptım. 

Son olarak Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğünde 3 yıldır görev yapmaktayken 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla emekliye ayrılmış bulunuyorum.

Meslek hayatım boyunca teşkilatıma ve vatandaşlarıma, kanunların bizlere  verdiği yetkiye dayanarak en iyi şekilde görevimi yapmaya çalıştım.

Meslek hayatımda karşılaştığım zorlu süreçlerde bana manevi desteğini esirgemeyen başta değerli ailem olmak üzere tüm mesai arkadaşlarıma ve şahsıma değer veren tüm dostlarıma saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum.

Allah Yar ve Yardımcımız olsun. Hepinizi Allah'a emanet ediyorum. Hakkınızı helal edin. Benden yana varsa da tüm dostlarıma hakkım helal olsun”
Sevgilerimle...

Turgutlu un Sevilen Emniyet Müdürü Harun Tutak Emekliye Ayrıldı