Turgutlu'da Sevilen İsim MHP'den Belediye Başkan Aday Adayı Başvurusu Yaptı

Turgutlu'da işadamı Eyüp Erim Ergören MHP'den Turgutlu Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu genel merkeze yaptığı bildirildi. 

Başvuru formunu, MHP Yerel Yönetimler'den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'a sunan MHP Turgutlu Belediye Başkan Aday Adayı Eyüp Erim Ergören, akabinde MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile görüştü.

Eyüp Erim Ergören Kimdir?

1969 İzmir Karşıyaka doğumlu olan Eyüp Erim Ergören, 2010 tarihinden bu yana Turgutlu’da ikamet ediyor. Lise eğitimini İstanbul Fevziye Mektepleri Vakfı Özel Işık Lisesi’nde tamamlayan Erim İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümünü mezunudur.  2010 yılından bu yana Un sektöründe faaliyet gösteren Ergören evli 2 çocuk babasıdır.
1984 yılında lisede yatılı okurken Milliyetçi Hareket Partisine ilgi ve yakınlığı hisseden erim, Tekirdağ MHP teşkilatına 1985'te üye oldu.  daha sonra İzmir Karşıyaka Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatında üye oldu. daha sonra MHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi oldu. MHP İzmir 28 Dönem, 2 Bölge Millet Vekili Adayı oldu.