Turgutlu'da Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Rüzgarı Esiyor

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek için kurulan Kılıçdaroğlu Gönüllüleri, Turgutlu'daki çalışmalarını sürdürüyor.

Kılıçdaroğlu Gönüllüleri İlçe Koordinatörü Yavuz Boğaç'ın önderliğinde CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, CHP Turgutlu İlçe Başkanı Hüseyin Oğuz, İYİ Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Recep Gömengil ve genç gönüllüler gençlerin yoğunlukla vakit geçirdiği Akçakmak Yolu'ndaki kafelerde bulunan genç seçmenlerin taleplerini dinledi. “İktidarımızın İlk 100 Gününde” ve “Senin Hakkın” yazılı broşürler dağıtan gönüllüler, vatandaşların Millet İttifakı’nın politikası hakkında bilgilendirdi. Ülkenin içerisinde bulunduğu siyasi gerginliği çok fazla hissettiklerini belirten gençler, 28 Mayıs’ta sandık başına gitmeyi sabırsızlıkla beklediklerini ifade ederek beklentilerini ve umutlarını dile getirdi.

Yavuz Boğaç: “Her gün daha çok büyüyoruz”

Her gün bir araya geldikleri yüzlerce kişiden aldıkları geri dönüşlerle çalışmalarına daha sıkı sarıldıklarını ifade eden Turgutlu Kılıçdaroğlu Gönüllüleri İlçe Koordinatörü Yavuz Boğaç, “Seçim sürecinden büyük heyecan duyuyoruz. Her gün daha çok büyüyoruz. Turgutlu'daki gençlerin 13. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik inanılmaz bir inancı var. Bunu görmek bize güç ve umut veriyor. 28 Mayıs'ta tüm genç arkadaşlarımızı ve vatandaşlarımızı 13. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik oy vermeye ve oy kullandığı sandıkta müşahit olarak bulunmaya davet ediyorum. İnanıyoruz ki her şey çok güzel olacak" dedi.