Turgutlu'da İyi Parti'ye yeni katılanlara rozetler takıldı. 

rozetlerini takan İyi Parti Turgutlu İlçe Başkanı Zeynep Tuba Orhan Cengiz, “Halkımızın teveccühü ile ailemizi büyütüyoruz” dedi.

Tuba Orhan, İyi Parti’ye katılan 2 yeni isme İlçe Başkanı Zeynep Tuba Orhan Cengiz tarafından rozet takıldı. Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte seçime yönelik çalışmalarını hızlandırdıklarını ifade eden İyi Parti İlçe Başkanı Zeynep Tuba Orhan Cengiz , “Halkımızın teveccühü ile ailemizi büyütüyoruz. Partimize katılımlar her geçen gün artarak devam ediyor. Bu artışın seçim yaklaştıkça daha da artmasını bekliyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.

Üye çalışmaları

Bu süreçte özellikle üye çalışmalarına hız vereceklerini söyleyen Başkan Zeynep Tuba Orhan Cengiz,  mahallelerde, çarşıda pazarda üye kaydı yapıyoruz. Milletimizin her geçen gün artan desteği, üye sayısı artışı ile şu anda İYİ Parti Türkiye’nin en güvenilir partisidir. Partimize teveccüh göstererek üyelik işlemleri gerçekleşenlerin, ilgisi ve söylemleri bizi ziyadesiyle memnun etmektedir” ifadelerini kullandı.

Rozet taktı

Başkan Zeynep Tuba Orhan Cengiz, “Halkımızın teveccühü ile ailemizi büyütüyoruz” dedi.,partimize üyeliğini gerçekleştirdik. Ailemizde olan, yeni katılan ve katılacak olan tüm üyelerimize tekrardan teşekkür ederim. Siz değerli halkımızın teveccühü ile her geçen gün iktidar yolunda büyüyoruz. Ailemize yeni katılan isimlere üyeliği hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Turgutluda İyi Parti’ye yeni katılanlara rozetler takıldı.