Turgutlu Belediyespor'da Bir Sponsorluk Anlaşması Daha

Trippters.com Turgutlu Belediyespor, Lidya Garden City İle Sponsorluk Sözleşmesini Yeniledi

Geçtiğimiz yıl da Trippters.com Turgutlu Belediyespor’a sponsor olan Turgutlu’nun önde gelen firmalarından Lidya Garden City yeni sezon içinde Kadın Basketbol ve Kadın Voleybol takımlarına sponsor oldu.

Trippters.com Turgutlu Belediyespor ile Lidya Garden City arasında sponsorluk sözleşmesi imzalandı. Turgutlu Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen imza törenine Turgutlu Belediyespor Başkanı Fırat Honaz ve Lidya Garden City firma sahipleri katıldı. İmzalanan sponsorluk sözleşmesi çerçevesinde önümüzdeki sezondan itibaren kadın basketbol takımın sırt ve şort, kadın voleybol takımının ise göğüs reklamlarında Lidya Garden City yer alacak. Ayrıca Turgutlu Belediyespor, Trippters.com ve Lidya Garden City birlikte sosyal projelere imza atacak.

İmza töreninde konuşan Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz: “Lidya Garden City ailesi geçtiğimiz yıl da bize önemli bir destek sunmuştu. Yeni sezon içinde hem kadın basketbol hem de kadın voleybol takımımıza sponsor olarak kadının, sporun ve sporcunun yanında olduklarını gösterdiler. Ülkemizde hayatın her alanında hissedilen ekonomik sıkıntılar maalesef spor alanında da kendini hissettiriyor. Sponsorluk anlaşmaları olmadan kulüplerin ayakta kalmaları çok zor. Sponsorluk anlaşmasının dışında da her zaman yanımızda olan Lidya Garden City ailesi ile birlikte yol arkadaşlığı yapıyoruz ve bu durum bizi çok mutlu ediyor. Sponsorlarımızla birlikte yol yürümeye devam edeceğiz. Bizlere destek sunan Lidya Garden City Ailesine teşekkür ediyorum” dedi.

Trippters.com Turgutlu Belediyespor’un sadece bir spor kulübü değil önemli bir sosyal proje olduğunu belirten Lidya Garden City firmasının sahipleri, “Kadına yönelik şiddete dikkat çekmek, farkındalık yaratmak için kurulmuş önemli bir sosyal proje olarak görüyoruz Turgutlu Belediyespor Kulübünü. Bu güzel ekiple birlikte olmaktan, onlara destek olmaktan gurur duyuyoruz. Turgutlu Belediyespor’a destek olmaya, birlikte yol yürümeye devam edeceğiz” şeklinde konuştular.

Turgutlu Belediyesporda Bir Sponsorluk Anlaşması Daha