Turgutlu Belediyesinin Hayata Geçireceği Projeye Hayırseverin İsmi Verildi

Turgutlu Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Kültür Merkezi projesine hayırsever iş insanı Ekrem Gürel’in isminin verilmesi için protokol imzalandı.

Turgutlu Belediyesinin Ergenekon Mahallesine kazandıracağı, kentin önemli bir ihtiyacını karşılayacak olan Kültür Merkezi projesine hayırsever iş insanı Ekrem Gürel’in ismi verildi. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın makamında imzalanan protokole göre hayırsever Ekrem Gürel tarafından Turgutlu Belediyesine bağışlanan 1166,79 m2 alan üzerine inşa edilecek projede Ekrem Gürel’in ismi yaşatılacak.

Turgutlu Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısında Ergenekon Mahallesinde yapılacak Kültür Merkezi projesine Ekrem Gürel’in isminin verilmesine dair hazırlanan protokole imza atmak üzere Başkan Çetin Akın’a yetki verilmesi hususu oy birliğiyle kabul edilmişti.

İmza törenine Turgutlu Belediye Başkan Yardımcıları Fırat Honaz ve Ahmet Daşkan da katıldı.

Turgutlu’ya pek çok alanda katkı sunan Ekrem Gürel’e teşekkür eden Başkan Çetin Akın, “Hayırsever iş insanımız Ekrem Gürel tarafından belediyemize bağışlanan alanda yapılacak olan Kültür Merkezine Ekrem Gürel’in isminin verilmesi için hayırseverimiz ile birlikte protokolümüzü imzaladık. Turgutlu’muza eğitim, sağlık gibi alanlarda katkı sunan hayırseverimize hemşehrilerimiz adına teşekkür ederim” dedi.