Turgutlu Belediyesi ve Çaşka Belediyesi Arasında Dostluk Büyüyor

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Kuzey Makedonya Çaşka Belediye Başkanı Goran Stojanovski ve belediye yetkililerini misafir etti.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, bir dizi ziyaret ve programı kapsamında Türkiye'ye gelen Kuzey Makedonya Çaşka Belediye Başkanı Goran Stojanovski ve beraberindeki heyeti konuk etti. İlk olarak Turgutlu Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda yapılan görüşmede iki kent arasındaki iş birlikleri, çalışma ve projeler hakkında fikir alışverişlerinde bulunuldu.

Türkiye’ye örnek olan Çocuk Kültür Sanat Merkezi ziyaret edildi

Başkan Çetin Akın ve Çaşka Belediye Başkanı Goran Stojanovski ardından Turgutlu Belediyesinin okul öncesi eğitimi ve üç öğün beslenme programını ücretsiz vererek Türkiye'de bir ilke imza attığı Çocuk Kültür Sanat Merkezini ziyaret etti. Başkan Çetin Akın, merkezin çalışmaları hakkında Belediye Başkanı Stojanovski ve heyetine bilgiler aktardı.

Çaşka Belediye Başkanı ve heyetinin ziyareti hakkında açıklamada bulunan Başkan Çetin Akın, "Çaşka Belediye Başkanımız Goran Stojanovski ve beraberindeki heyeti belediyemizde konuk ettik. Ardından kıymetli mevkidaşıma Turgutlu'muza kazandırdığımız Çocuk Kültür ve Sanat Merkezimiz hakkında bilgi verdik. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim" dedi.

Turgutlu Belediyesinde gerçekleşen ziyarete Başkan Çetin Akın’ın eşi Sabriye Akın, Belediye Başkan Yardımcıları Fırat Honaz, Ahmet Daşkan, Evren Erbaş, Meclis Üyeleri İbrahim Gökdere, Hüseyin Maliz, Hasan Yaman, Barış Erbaş, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Turgutlu İlçe Başkanı Hasan Ayma ve yönetimi, Turgutlu Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ercan Özduman katıldı.

Turgutlu Belediyesi ve Çaşka Belediyesi Arasında Dostluk Büyüyor