Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri Tam Kapasiteyle Sahada

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri plan ve program dahilinde gerçekleştirdiği çalışmalarla kentin ulaşım ağı kalitesini artırıyor. Yürütülen çalışmalar kapsamında bakım, onarım, tamirat ve asfaltlama çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kent genelinde gerçekleştirdiği üst yapı çalışmaları kapsamında bakım, onarım, yenileme ve asfaltlama işlemlerine devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ethem Kaya Sokakta parke döşeme çalışmalarını sürdürürken, Fahri Uraz, Son, Gündoğdu, Çamlıca, Kurultay, Özgen, Melek, Barut, Şirvan, Ankara, Akıncı, Bilen, Olgun, Asmalı, Ürkmez Sokakta parke tamirat çalışmalarını tamamladı. Fatih Sokakta ise bordür döşeme işlemleri gerçekleştirildi. Begüm Sokakta yol kaldırma çalışmalarının ardından bordür taşı döşeme işlemlerine devam ediliyor. Söz konusu sokak parke taşı döşeme çalışmalarının ardından vatandaşların hizmetine sunulacak.

İstasyonaltı Mahallesinde yollar hızla yenileniyor

Turgutlu Belediyesinin İstasyonaltı Mahallesine yaptığı 14 milyon 506 bin TL’lik yatırım sonucu gerçekleştirilen yol yenileme çalışmaları hızla devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Serinlik, Arı, Arıkan, İstekli ile Ceviz Sokakta toplamda 5 bin 500 m²parke ile 1570 m² bordür taşı döşeme işlemi tamamlandı. İstasyonaltı Mahallesinde başlayan yol yenileme çalışmaları kapsamında yol kaldırma, parke ve bordür taşı döşeme işlemleri devam ediyor.

59 bin 400 metrekare asfalt serildi

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ova yolları başta olmak üzere kentin birçok noktasında asfalt serim çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. Ekipler tarafından 2023 yılı için planlanan 80 km’lik asfaltlama çalışması çerçevesinde Ergenekon Mahallesi Osman Sümer ile Sıtkı Evin Sokakta 10 bin, 7. Mıntıka Karakova Mevkinde 12 bin 600, Çepnidere Mahallesi ile Bağyurdu Yolu arasında 10 bin, Çepnidere Mahallesi ile Kurtbaba Mevki arasında 10 bin, Acıbadem Yolu Küme Evleri Mevkinde 2 bin 800, Sadullah Karakolu Mevkinde 4 bin, Albayrak Mahallesine bağlı Mimoza, Dede korkut, Yiğitcan, Dündar ve Burçak Sokakta 10 bin olmak üzere toplamda 59 bin 400 m² asfalt serimi gerçekleştirildi. Asfaltlama çalışmaları plan ve program dahilinde sürdürülüyor.

Tamamlanan ve devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz kentimizin her noktasında eş zamanlı olarak çalışmalarına devam ediyor. Kent merkezimizde ve kırsal mahallelerimizde yürüttüğümüz bakım, onarım ve yenileme çalışmalarımızın yanı sıra asfaltlama çalışmalarımız ile başta çiftçilerimiz olmak üzere hemşehrilerimizin konforlu yollara ulaşmasını sağlıyoruz. İstasyonaltı Mahallemizde ise 14 milyon TL değerinde yatırım yaparak yürüttüğümüz çalışmaları kısa süre içerisinde tamamlayacağız. Kentimiz için verdikleri emekten dolayı tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ederiz” dedi.

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri Tam Kapasiteyle Sahada