Turgutlu Belediyesi Ekiplerinden 55 km'lik Asfalt Çalışması

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ova yolları başta olmak üzere kentin birçok noktasında asfalt serim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından 2023 yılı için planlanan 80 km’lik asfaltlama çalışması çerçevesinde asfalt sathi kaplama işlemlerine devam ediliyor. Yürütülen çalışmalar kapsamında Çukur Cıvgalı Mevki’nde 4 bin, Tüysüz Köprüsü Mevkii’nde 10 bin, Turgutlu-Çepnidere Yolu arası arazi yolunda 12 bin 500, Sabancı Karakolu 9. Mıntıka Mevki’nde 3 bin 600, 6. Mıntıka Mevki’nde 6 bin olmak üzere toplamda 36 bin 100 metrekare asfalt serimi gerçekleştirildi. Asfaltlama çalışmaları plan ve program dahilinde sürdürülüyor.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın öncülüğünde kendi imkanlarıyla asfalt şantiyesi kuran Turgutlu Belediyesi, çiftçilerin ve vatandaşların rahat ve sorunsuz bir şekilde ulaşım sağlayabilmeleri için ova yolları ve kent merkezinde asfalt sathi kaplama çalışmalarına devam ediyor. Turgutlu Belediyesi ekipleri tarafından, 2023 yılı için planlanan 80 km’lik asfaltlama çalışmasının 55 km’lik bölümü sorunsuz bir şekilde tamamlandı.

Asfalt hazırlık ve yama işlemleri devam ediyor

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından, Ergenekon Mahallesinde asfaltlama öncesi dolgu hazırlık çalışmaları sürdürülüyor. Ekipler ayrıca Derbent, Urganlı, Sarıbey Mahallelerinde vatandaşların ulaşımlarını rahat ve konforlu bir şekilde sağlayabilmeleri için bozulan yollarda asfalt yama işlemlerini tamamladı.

Turgutlu halkının ihtiyaç duyduğu her alanda çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Başkanımız Çetin Akın’ın ‘Turgutlu’muzda asfaltlanmamış ova yolu kalmayacak’ sözünü yerine getirmek için gece gündüz demeden çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda 2023 yılı için planladığımız 80 km’lik asfalt sathi kaplama çalışmamızın 55 km’lik kısmını tamamladık. Çiftçilerimiz başta olmak üzere hemşehrilerimizin güvenli ve sorunsuz bir şekilde ulaşımlarını sağlamalarını istiyoruz. Emeği geçen mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu her alanda çalışmaya devam edeceğiz” dedi.