Turgutlu Belediyesi Araç Filosunu Zenginleştiriyor

Turgutlu’da hizmetlerin hızlı ve kaliteli bir şekilde ulaştırılması adına Turgutlu Belediyesi araç filosuna iki yeni araç daha ekledi.

İnsan odaklı, kaliteli, hızlı ve etkili hizmet anlayışından ödün vermeden 7/24 çalışmalarını sürdüren Turgutlu Belediyesi araç filosunu zenginleştirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda mobil mutfak aracı ile forklift iş makinesini araç envanterine ekleyen Turgutlu Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğünün çalışmalarında kullanılacak bir traktör ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki minibüs olmak üzere iki aracı filosuna dahil etti.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Başkan Yardımcıları Fırat Honaz, Evren Erbaş, Mithat Erden ve daire müdürleriyle birlikte Turgutlu Belediyesi bünyesinde hizmet verecek iki aracı inceledi.

“Araç filomuzu genişletmeye devam ediyoruz”

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Araç filomuzu genişletmeye devam ediyoruz. Turgutlulu hemşehrilerimize daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek amacıyla araç envanterimize bir adet minibüs ile traktör dahil ettik. Belediyemize kazandırdığımız araçlar Turgutlu'muza hayırlı olsun” dedi.

Turgutlu Belediyesi Araç Filosunu Zenginleştiriyor