Tolga İlboğa, muhtar adaylığını açıkladı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde Subaşı Mahallesi muhtar adaylığını açıklayan Tolga İlboğa, haber sitemize yaptığı açıklamada şunları söyledi. “ Yıllardır ikamet etmekten büyük mutluluk duyduğum Subaşı Mahallesine hizmet etmek için bende varım demek için aday olduğumu açıklıyorum.  

Mahalleme daha iyi hizmet edeceğim. İnşallah, halkımız takdir eder, bizlere mührü almayı nasip ederse, çok güzel ve herkesin faydalandığı bir muhtarlık dönemini hep beraber yaşayacağımızı umut ediyorum. Şimdiden tüm vatandaşlarımızdan, dost ve akrabalarımızdan destek beklediğimi ifade etmek istiyorum” dedi.

Yaşanılır bir Subaşı Mahallesi için kolları sıvayan Tolga İlboğa , dürüst kişiliği, inançlı yapısı ile öne çıkarken, dil, din, renk ve cinsiyet ayrımı yapmadan herkesi kucaklamayı ilke edindi. Seçim sürecinde halkın gönlünü fed etmek için çalmadık kapı, sıkılmadık el, dokunulmadık yürek bırakmayacağını söyleyen İlboğa, “Modern bir Subaşı Mahallesi için geliyorum dedi.

Tolga İlboğa Kimdir ?

Manisa Turgutlu doğumluyum . Halen Turgutlu Subaşı Mahallesinde  ikamet ediyorum . Evli iki çocuk babasıyım ve Müzisyenim.

 

 

Tolga İlboğa muhtar adaylığını açıkladı muhtar adaylığını açıkladı