Tarım ve Orman Bakanı Manisa'da

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bir dizi programa katılmak üzere Manisa’ya geldi. İlk olarak Akhisar’da çeşitli programlara katılan Yumaklı, Akmeşe Mahallesi’nde zeytin hasadına katıldı. Ardından zeytinyağı tesisinde incelemelerde bulunan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde Ana Arı Çiftleştirme Kovanı Dağıtım Töreni’ne katıldı. Bakan Yumaklı’nın programlarına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü de katıldı. 

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Manisa’ya gelen Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Akhisar Hava Meydan Komutanlığı’nda karşılandı. Bakan Yumaklı’ya Manisa programında Vali Enver Ünlü, AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, AK Parti Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, ilçe kaymakamları, belediye başkanları, kurum müdürleri, mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri eşlik etti. İlk olarak Akhisar’a bağlı Akmeşe Mahallesi’ne giden Bakan İbrahim Yumaklı, mahallede zeytin hasadına katıldı. Ardından mahallede vatandaşlarla bir araya geldi. Bakan Yumaklı ve protokol üyeleri daha sonra Akhisar Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan zeytinyağı fabrikasında incelemeler yaptı. 
Ana Arı Çiftleştirme Kovanı Dağıtıldı 
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Akhisar programının ardından Manisa’ya geçti. Bağcılık Araştırma Enstitüsünde serada üzüm hasadı yapan Bakan Yumaklı, daha sonra İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasında incelemeler gerçekleştirdi. Bakan Yumaklı son olarak İl Tarım ve Orman Müdürlüğü binasında düzenlenen ‘Ana Arı Çiftleştirme Kovanı’ dağıtım törenine katıldı. 

Tarım ve Orman Bakanı Manisada