Sosyal belediyecilik anlayışımızı Turgutlu'muzda hakim kılacağız"

CHP Turgutlu Belediye Başkan Adayı ve mevcut belediye başkanı Çetin Akın, CHP Turgutlu İlçe Başkanı Hasan Ayma ve meclis üyesi adayları ile birlikte gerçekleştirdikleri bir dizi ziyaret programıyla 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı.

Başkan Akın’ın programı Güney ve Dağyeniköy Mahalleleri ziyaretiyle devam etti.

CHP Turgutlu Belediye Başkan Adayı ve mevcut belediye başkanı Çetin Akın’ın, geleneksel hale getirdiği 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü ziyaretleri ve kutlamaları bu yılda da devam etti. Başkan Çetin Akın, CHP Turgutlu İlçe Başkanı Hasan Ayma ve meclis üyesi adayları ilk olarak Baggi Tekstil Giyim Fabrikasına ziyaret gerçekleştirerek emekçi kadınlarla bir araya geldi. Ardından Turgutlu’da faaliyetlerini sürdüren bir fabrikada ve Turgutlu Huzurevi sakinlerinin de kadınlar günü kutlandı. Günün sonunda ise eski belediye binası önünde düzenlenen programda Başkan Çetin Akın, Turgutlulu kadınların da 8 Mart’ını kutladı.

CHP Turgutlu Belediye Başkan Adayı ve mevcut belediye başkanı ve beraberindeki heyet gerçekleştirdikleri ziyaretler esnasında Turgutlu Belediyesi Şantiyesinde yetiştirilen ve 8 Mart’a özel olarak süslenen çiçekleri hediye etti.
Başkan Çetin Akın, “Turgutlulu kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladık. Kendi şantiyemizde ürettiğimiz çiçekleri hediye ettik. Emeğiyle ülkemizi aydınlatan, yaşamımızı güzelleştiren tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun” dedi.
“Turgutlu'muzu birlikte yönetmeye devam edeceğiz”
CHP Turgutlu Belediye Başkan Adayı ve mevcut belediye başkanı Çetin Akın seçim çalışmaları kapsamında sürdürdüğü ziyaret programlarına Güney ve Dağyeniköy Mahallerinde devam etti. Görev süresi boyunca Turgutluluların arasından hiçbir zaman ayrılmayan Turgutlu Belediye Başkanı ve CHP’li başkan adayı Çetin Akın, Güney ve Dağyeniköy Mahallelerini ziyaret ederek hemşehrileriyle bir araya geldi.
Başkan Çetin Akın ziyaretlerinde her alanda gerçekleştirilen 5 yıllık hizmet sürecini anlattı.
CHP Turgutlu Belediye Başkan Adayı ve mevcut belediye başkanı Çetin Akın, “Güney ve Dağyeniköy Mahallelerimizi ziyaret ederek hemşehrilerimizle buluştuk. Halkımızın destekleriyle sosyal belediyecilik anlayışımızı Turgutlu'muzda hakim kılacağız. Önceliği her zaman insana veren ortak akıl anlayışımızla, Turgutlu'muzu birlikte yönetmeye devam edeceğiz. Bizlere duydukları güven ve destek için  hemşehrilerimize teşekkür ederim” dedi.