Sokakta Kalan Aileye Yardım Mustafa Serhat Orhan'dan Geldi

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, ev sahibi tarafından evinden çıkarılan ve sokakta kalan aileye, yardım Mustafa Serhat Orhan'dan geldi.

Edinilen bilgiye göre Atatürk mahallesinde ikamet eden 5 kişilik aile ev sahibinin evden çıkarması üzerine Irlamaz Rekreasyon alanına taşıdıkları eşyalarıyla sokakta kaldı.
Çevre sakinlerinin bilgi vermesi üzerine bölgeye giden Mustafa Serhat Orhan, konuya müdahale ederek yetkili birimlerle görüştü.

Sağlık problemleri olan aile büyük sağlık ekipleri tarafından Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Durumlar ilgili çalışma başlatan Mustafa Serhat Orhan, aileye ev bularak, eşyalarının buraya taşınmasını sağladı.

Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımda bulunan Mustafa Serhat Orhan "Allah Devletimize ve Milletimize Zeval vermesin. Sevinciniz de benim sevincim, üzüntünüzde benim üzüntüm. Ev sahibi tarafından sokağa atılan ailemize sahip çıkan Sayın Kaymakamız Selami Kapankaya’ya, emniyet ve sağlık personelimize ailemiz adına teşekkür ederim.

Turgutlu’da yaşayan her bir vatandaşımızın derdiyle dertlenmek benim birinci önceliğim olacaktır! Olması da gereken budur" dedi.
Aile ise bu mübarek Ramazan ayında bu şekilde bir olayın yaşanmasından dolayı üzüntülü olduklarını, kendilerine destek olan herkese teşekkür ettiklerini belirtti.