Serhat Orhan Konuştu Turgutlu belediyesinin en büyük yatırımı değil

Turgutlu Belediyesi Eski Başkanı Mustafa Serhat Orhan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi.

ORHAN; O ZAMAN SORMAK LAZIM 22 Mİ BÜYÜK 213 MÜ Belediye başkanlığım döneminde; bir kısmını istamlak ederek bir kısmını da hükümetimizin desteğiyle Milli Emlak'tan bedelsiz aldığımız arsalara 2009 yılında 213 adet dükkan yaparak şehrimize Koşu Kırı Tarım Ürünleri Çarşısı ve soğuk hava deposu kazandırmıştık.

Soğuk hava deposu benden sonraki dönemde maalesef atıl bir vaziyete getirildi. Şimdiki belediye yönetimi soğuk hava deposunu yıkıp o alana 22 adet dükkan yapıyor. Ve bunu Turgutlu belediyesi tarihinin en büyük yatırımı olarak lanse ediyor.

Dönemimizde arsasını istimlak ettiğimiz alana yapılan 22 adet dükkan Turgutlu belediyesinin en büyük yatırımı değil, belediye tarihinin metrekare birim maliyeti olarak en yüksek rakamla ihalesi yapılmış yatırımdır!

Kırmızı alan; belediyemiz döneminde yapılan iş yerleri, Sarı alan; dönemimizde arsasını aldığımız mevcut belediye yönetimi tarafından yapımı devam eden iş yerleridir.