SERHAT ORHAN "BENİ SİZLER ADAY YAPTINIZ"

Yeniden Refah Partisi Turgutlu Belediye Başkan Adayı Mustafa Serhat Orhan, seçim çalışmaları kapsamında Bayram Yerini ziyaret etti.

MUSTAFA SERHAT ORHAN “KAPILAR AÇIKMIŞ, VEKİLİN BİLE ADINI HATIRLAMADI”
Yeniden Refah Partisi Turgutlu Belediye Başkan Adayı Mustafa Serhat Orhan, seçim çalışmaları kapsamında Bayram Yeri’ne yaptığı ziyarette, MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay’ın kendisi ile ilgili konuşmasından gurur duyduğunu belirterek, ‘vekilim siz daha kendi adayınızın adını bilmiyorsunuz’ dedi.
Mahalle sakininin yoğun katılım gösterdiği ziyarette, açıklamalarda bulunan Mustafa Serhat Orhan, yapacak oldukları projeler ve 2004-2014 yıllarında yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
ORHAN “BENİ SİZLER ADAY YAPTINIZ”
2004 yılında yaşadığı yerel seçimlerden sonra, bu şekilde; bir coşku, kalabalık ve ahengi ilk defa gördüğünü belirten Mustafa Serhat Orhan “Ne mutlu bana, sizin gibi bacılarım, kızlarım, annelerim var. Ne mutlu bana, sizin gibi delikanlı kardeşlerim, büyüklerim, ağabeylerim var.  Bana diyorlar ki oyun bozuyorsun. Bana diyorlar ki neden aday oldun. Ben aday olmadım. Siz beni aday yaptınız”
ORHAN “SAYIN VEKİLİM, SİZ DAHA ADAYINIZIN ADINI BİLMİYORSUNUZ”
MHP’nin Belediye Başkan Adayı’nın Camiönü ziyaretlerinden, MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay’ın kendisi hakkında konuşmalarına değinen Mustafa Serhat Orhan “Şimdi buradan sesleniyorum. Ne kadar büyük bir gurur, MHP Milletvekilimiz sayın Erkan Akçay ağabeyimiz konuşmasına Camiönü’nde, benimle başlamış, benimle bitirmiş. Ben bundan gurur duyuyorum, teşekkür ediyorum Erkan abi sana. Ama Erkan abi sana bir şey söylüyorum, sen daha belediye başkan adayının ismini bile bilmiyorsun” dedi.
ORHAN “BU AHENK BAŞKA BİR YERDE YOK”
Turgutlu’daki yerel seçim çalışmalarının, parti ayrımı yapmaksızın çok hareketli ve ahenk içinde geçtiğini belirten Serhat Orhan “Turgutlu çok özel bir yer, bakın buradaki yerel seçim ahengi bütün partiler için geçerli, Manisa merkez dahil hiçbir ilçede yok. Burada biz tertemiz şaibesiz Yeniden Refah Partisi olarak sizleri toplayabiliyorsak. Ne mutlu bize. Şimdi anketler yaptırıyorlar, emin olun onların anketlerinde biz açık ara öndeyiz. Turgutlu halkı niye Serhat Orhan'ı seviyor, Serhat Orhan'ın yaptığı hizmetlerden dolayı. 10 yıl yatmadık, 10 yıl size hizmet için çalıştık. Irlamaz Vadisini, 300 yataklı devlet hastanesini, güller bahçesi mezarlığı, Hasan Ferdi Turgutlu teknoloji fakültesini, Turgutlu Meslek Yüksek Okulunu, 22 tane okulu, 213 tane dükkanlı Sanayi Çarşısını, Adliye binasını, Mesadet Özcan konferans salonunu, Ergenekon Mahallesi'ne modern bir pazar yeri ve otoparkını hayırseverlerimiz, devletimiz ve belediye olarak yaptık. Bunlar yaptıklarımızın bir kısmı, hepsini saymaya zamanımız yetmez” dedi.
ORHAN “RAHAT OLUN O STADYUMUNDA AÇILIŞINI BİZ YAPACAĞIZ”
Turgutlu Belediye Başkanı görevindeyken, spor salonu ve stadyumun kazandırılması çalışmasını yaptığını belirten Serhat Orhan “2013 yılında ne devletimizin bütçesinden, ne belediyemizin bütçesinden bir kuruş para harcatmadan 2 bin 500 kişilik spor salonu, 12 bin 500 kişilik stadyumu kazandırdık. Serhat Orhan'dan sonra 10 yılda yapamayıp, açamamalarına rağmen. Hiç merak etmeyin sizlerin desteğiyle 1 Nisan'dan sonra o stadyumuna açılışını yine bu kardeşiniz yapacak.
ORHAN “BİZ DEĞİL, HALKIMIZ SÖYLÜYOR; YAPARSA SERHAT ORHAN YAPAR”
Turgutlu’ya 10 yılda çok sayıda eser kazandırdıklarını, halkın; kendisini gönüllerin başkanı, efsane başkan olarak anmasından dolayı, gurur ve onur yaşadığını belirten Mustafa Serhat Orhan “Bakın yaptıklarımızın bir kısmını saydık. Şimdi de yapacaklarımızdan bazılarını sizlere sunuyorum. Hayırseverlerimizin destekleri ile 5 yılda 10 okul yapacağız. Şimdi burada (Samiye Nuri Sevil Okulu) arkanızda iki tane okul binamız deprem yönetmene uymadığı için yıkıldı. 2 yıldır, bu okullarımız neden yapılmadı. Allah'ın izniyle hayırseverlerimizin desteğiyle yine Serhat Orhan yapacak burayı. Bizim projelerimize onların hayalleri yetmez. Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası, Odalar ve borsada işbirliği ile özel bir meslek lisesi yapacağız. Bu meslek lisemizde eğitim alacak çocuklarımızın, Turgutlu'nun sanayisinde işleri hazır olacak. Bu size Serhat Orhan sözü. Evet sizin dediğiniz gibi ‘Yaparsa kim yapar, tabii ki de Serhat Orhan yapar’. Cumartesi pazarını yaptılar Allah razı olsun. Ama bir kez manavlar odasını, bir kere manav arkadaşlarımızı, bir kere pazarcı arkadaşlarımızı, nede bir kere halkımızı Dinlemediler. Yaptıkları proje ile Turgutlu halkını yerin altına mahkum ettiler. Şimdi o Cumartesi pazarını yukarıya taşıyacağız. Pazartesi pazarına yeniliyoruz Allah'ın izniyle de biz büyüklerimizi sevdiğimiz insanları da hayatta unutmayız. Pazartesi pazarına en az Serhat Orhan kadar, Turgutlu'ya çok fazla hizmet etmiş Allah rahmet gani gani rahmet eylesin İsmail Kırdar abimizin adını vereceğiz” dedi.
ORHAN “SEN ÖNCE AK PARTİLİ KARDEŞLERİMDEN ÖZÜR DİLE SONRA OY İSTE”
MHP’nin Turgutlu Belediye Başkan Adayının, Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerde nerede olduğu sorusunu soran Mustafa Serhat Orhan “Cumhur ittifakının olduğunu kabul etmiyorum, çünkü Cumhur ittifakının adayı 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde neredeydi. Serhat Orhan; kapı kapı, Cumartesi, Cuma, Pazartesi ve Çarşamba Pazarı esnaflarını tek tek gezip dolaşırken sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için oy isterken, yarım MHP'nin adayını ben hiçbir yerde görmedim. Siz gördünüz mü?. Buradan AK Partili seçmen kardeşlerime sesleniyorum, buradan Yunus kardeşine sesleniyorum. Sevgili Yunus kardeşim; sen, benim 2004'ten beri siyaset yaptığım, hizmetlerimde çok büyük desteğimi olan AK Parti hükümetine ve AK Parti seçmenine hakaret ederken, şimdi AK partililerden oy isteyeceksin,  bu olur mu? Hakka reva mı?. Sen bir kere AK Partileri kenara bırakacaksın, çünkü senin peşinden koşan bir avuç AK Partilidir. 37 bin AK Parti'ye gönül vermiş seçmenin oyunu istemek için önce çıkacaksın ‘Ben geçmişte hata yaptım. AK Parti seçmenine hakaret ettim. özür dilerim’ diyeceksin sonra oy isteyeceksin” dedi.
ORHAN “YUNUS KARDEŞİM SEN SİYASETİ KILIÇDAROĞLU’NDAN MI ÖĞRENDİN”
MHP’nin Turgutlu Belediye Başkan adayının, seçim çalışmalarında kullandığı ‘Gel bakalım Cengiz Ergün’ ifadesinin hiç etik olmadığını belirten Mustafa Serhat Orhan “Siyaset bir incelik sanatıdır. Yunus kardeşim dün akşam sayın büyükşehir belediye başkanımıza diyor ki; ‘Ergenekon kavşağını yaparken, eğer gücümüz yetmezse gel bakalım Cengiz Ergün diyeceğiz’ diyor. Yunus kardeşimin aklı geçmişte Kılıçdaroğlu'nun, Muharrem İnce’yi nasıl çağırdığına gitmiş. Bakın o da ‘Gel bakalım Muharrem’ demişti. Demek ki sen geçmişte Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekledin, destekledin ki onun ağzını savunuyorsun. Ne demek ‘Gel bakalım Cengiz Ergün’, Cengiz Ergün senin babanın oğlu mu?, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı. Severiz sevmeyiz, onun makamına saygımız var. Biz kim seçilirse seçilsin, o makama saygımızdan dolayı Büyükşehir Belediye başkanımızın karşısına geçtiğimizde ceketimizi ilikleriz, Turgutlu'umuz için hizmetlerinden faydalanmaya çalışırız” dedi.
ORHAN “YUNUS KARDEŞİM SENİ MANİSA’DA, ANKARA’DA TANIMIYOR”
MHP’nin Turgutlu Belediye Başkan adayı ile ilgili olarak açıklamalarını sürdüren Mustafa Serhat Orhan “Her gittiğin yerde diyormuşsun ki Manisa’nın da kapıları bize açık, Ankara’nın da kapıları bize açık. Ya Manisa'da da seni kimse tanımıyor. Ankara'da da seni kimse tanımıyor. Bırak seni Erkan Akçay tanımıyor, ismini bile hatırlamadı” dedi.
ORHAN “ERGENEKON KAVŞAĞI’NA ÇÖZÜM BİZDE”
Turgutlu’nun en büyük sorunlarından bir tanesi olan Ergenekon Kavşağı’nda yaşanan kazaların bitmesi için, vatandaşların sağlıklı ve huzurlu bir şekilde gitmek istedikleri yere ulaşabilmesi için projelerinin hazır olduğunu belirten Mustafa Serhat Orhan “Ergenekon kavşağına öyle trilyonlar yatırmaya falan gerek yok. Nasıl Emniyet Müdürlüğü'nün önünden Fatih Sanayi sitesine alt geçit yapıldıysa. Biz de Şoförler Odasının önünden, Fatih Sanayi Sitesinin doğusundan Ergenekon’a modern bir alt geçit yaparak, kendi bütçemizle bu trafik sorununu halledeceğiz” dedi.

SERHAT ORHAN “BENİ SİZLER ADAY YAPTINIZ”