Saruhanlı'nın Geleceği Konuşuldu

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Saruhanlı'nın geleceğini konuşmak ve fikir alışverişinde bulunmak amacıyla, Muhtarlar, Oda Başkanları ve İş İnsanları ile kahvaltıda bir araya geldi.

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Uludağ Özalper ve İlçe Başkanı Atınç Günbay'ın da katıldığı toplantıda, ilçenin geleceği masaya yatırıldı. Başkan Bilgin, 5 yılda hayata geçirdiği hizmetleri ve planladığı yatırımları anlattı.

Başkan Bilgin, burada yaptığı konuşmada şunları kaydetti; "Saruhanlı, tarihini köklerinden alarak bugüne kadar gelmiş, güzellikleriyle donatılmış bir ilçedir. Ancak, bu güzellikleri daha da ileri götürmek ve Saruhanlı'yı geleceğe taşımak hepimizin sorumluluğudur.

Ben, Saruhanlı Belediye Başkanı olarak elimi taşın altına koydum. Sizlerin desteği ile birlikte çağdaş ve modern Saruhanlı'yı inşa edecek, ilçemizde huzur ve refahı hakim kılacağız.

Oda Başkanlarımız, İş İnsanlarımız ve mahalle muhtarlarımızla bir araya gelmek, ilçemizin nabzını tutmak, sizlerle doğrudan iletişim kurmak benim için bir ayrıcalıktır. Bugün burada sizlerin değerli fikirlerini ve düşüncelerini alarak yeni bir adım atacağız.

Bizler bu topraklarda doğduk, bu topraklarda büyüdük. Hepimiz bu toprakların çocuğuyuz. Hepimiz bu bereketli topraklarda, alın teriyle karnımızı doyuruyoruz. Bu nedenle bizim bu topraklara vefa borcumuz var. Bu vefa borcunu ödemek için el ele, omuz omuza vermeliyiz.

Bu buluşma, birlikte başarılı olacağımızın bir işaretidir. Sizlerin katkılarıyla, birlikte çalışarak Saruhanlı'ya çağ atlatacağımıza yürekten inanıyorum.Size olan güvenim ve destekleriniz için teşekkür ederim. Birlikte daha güzel günler için çalışmaya devam edeceğiz. "

 

Saruhanlı ın Geleceği Konuşuldu