Salim Çetin belediye başkanlığına aday oluyor

Turgutlu'da 6 dönemdir mahalle muhtarlığı yapan Salim Çetin, Turgutlu Belediye Başkanlığı için vatandaşların kendisini görmek istediğini belirtti.
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde Osmancık Mahallesinde 1999 yılından beri 24 yıldır muhtarlık yapan Salim Çetin, vatandaşların kendisini belediye bbaşkanı olarak görmek istediklerini belirterek sosyal medya hesapları üzerinden adaylık sinyali verdi.
Salim Çetin Sosyal meyda hesapları üzerinden şu paylaşımı yaptı: "Gönlü güzel Turgutlu halkım Turgutlu belediye başkanı olarak görmek istiyor. Ankara En politik araştırma şirketi yapmış olduğu araştırmaya göre Turgutlu halkı Salim Çetin'i belediye baskanı görmek istiyor. Turgutlu'da halkın gönlünde taht kurmak güzel
Çok sevilmekte ve vatandaşların sempatisini toplamakta, kişiliğimiz nedeniyle Belediye başkanlığı kriterlerine en uygun aday olarak hemşerimiz tarafından düşünülmekte. Bizim en büyük gücümüz halkımız ile olan birlik beraberliğimizdir. Bizler hep temiz siyasetin temsilcisi; halkın içinde ve hizmetkarı olduk, şeffaf, sorgulanabilir, bir belediye başkanı istiyor. Hırsıza göz yummayacak, yolsuza yol vermeyecek bana oy verenlerle ve vermeyenler diye bir ayrım yapmayacak tevazu sahibi bir belediye başkanını Turgutlu halkı hangi partiden aday olursa olsun görmek istiyor. Kıymetli Turgutlu'lu hemserilerime çok teşekkür ederim" dedi.