MHP'nin Başkan Adayı Oğan Avşar'da konuştu

“Turgutlu’nun Avşar’ın durumunu görüyorsunuz, büyükşehirle iktidarla kavga edip buraya hizmet getiremezsiniz.”

MHP Turgutlu Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan Avşar ve Dalbahçe mahallelerinde yaptığı konuşmada vatandaşlardan Turgutlu’nun içinde bulunduğu durumu göz önünde bulundurmalarını istedi.

Oğan konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “ Avşar mahallemizde bu güzel, sıcak karşılama bize şunu gösteriyor ki hamdolsun önümüze çıkan tüm engelleri birer birer aşıyoruz, Allah hepinizden razı olsun.

Önümüzdeki 31 Mart günü sizler gidip 5 yıl Turgutlu’yu yönetecek başkanı ve ekibini seçeceksiniz. Ekibimiz burada hamdolsun hepimiz tertemiziz, hiçbirimizin hakkında bir tek şaibe yok, tertemiz başlayacağız tertemiz bitireceğiz Allah’ın izniyle.
Biz Turgutlu’nun sorunlarını, Avşar’ın sorunlarını görüp memleketimize hizmet etmek için bu görevlere talip olduk. Turgutlu’nun da, Avşar’ında sorunlarını çok iyi biliyorum. Ben bu memlekette büyümüş bu memlekette nefes almış, bu memlekette para kazanmış, bu memlekette harcamış bir kardeşinizim. Bugün Avşar’da Bagi kavşağında yaşanan sorundan,  doğalgaz probleminden, yeni mezarlığın durumundan, yapılması gereken sosyal alandan hepsinden bilgim var ve bugün size müjdeler vermeye geldim. 
Bizim belediyecilikten anladığımız çöp toplamak, ağaç sulamak, yol yapmaktan ibaret değil. Belediyeciliğin asli vazifesi olan bu işleri yapmak zaten boynumuzun borcu. Bizim asıl yapacaklarımız sizin hayat standardınızı yukarıya taşımak ve sizlere ekstra kazançlar sağlayıp hayatınızı rahat yaşamanızı sağlamak. Artık şunu çok net görüyoruz, Turgutlu’nun yeni bir başkana ve yeni bir ekibe ihtiyacı var. Biz Cumhur İttifakıyız biz güçlü bir ittifakız ve biz hizmetleriyle milletinin yanında olan bir ittifakız. 
Şimdi geldik Avşar mahallemiz için yapacağımız çalışmalarımıza, Avşar mahallemizde Hayıtlık mevkiimiz var ve buraya bir sosyal tesis yapmamız lazım bunun farkındayız ve belediyeyi kazanır kazanmaz bunun çalışmalarına başlayıp oraya bir sosyal tesis kazandıracağız. Yeni mezarlık projesi çizildi ve seçimden sonra bu mezarlığımızın da yapımına başlanacak inşallah.
Avşar’ın en önemli sorunlarından biri Bagi Kavşağı, burası maalesef birçok vatandaşımızın hayatını kaybettiği bir kavşaktı ancak buna son veriyoruz inşallah. Proje Bakanlığa sunuldu, Cengiz Ergün başkanımız gerekli çalışmayı yürütüyor, en kısa sürede bu sorunu da çözüme kavuşturacağız, buraya bir üst geçit yapılacak, bundan sonra Allah’ın izniyle burada ki kazalara son vereceğiz. Önemli sorunlardan biri de ortaokul sorunu Avşar’ımızda ortaokul yok, inşallah Avşar için bir ortaokul projemizde var. Geçen hafta buraya geldim muhtarımla beraberdik, yanımda da AKSA Doğalgaz’dan iki yetkili arkadaşımız vardı. Aslında Avşar’a doğalgaz hattı çekilecekti ancak malum yaşanan büyük deprem nedeniyle bazı yatırımlar aksadı. Ancak yetkili arkadaşlarımızla konuştuk ve bizim Avşar’da doğalgaz mutlaka gelmeli dedik. Sözünü aldık, Avşar’a doğalgaz getirmek inşallah bize nasip olacak. Şunu söyleyeyim, bir daha ki seçime yine burada olacağız inşallah belediye başkanı olarak. Kim aday olur bilmiyorum, kim olduğu da önemli değil, Cumhur İttifakı kimi aday gösterirse göstersin Yunus Oğan burada yanında olacak, biz nefislerimize köle olmuş insanlar değiliz, işte o zaman geldiğimizde sizlerin doğalgazlı evlerinde oturup ısınacağız inşallah. Her zaman söylüyorum arkadaşlar Turgutlu’nun kaybedecek bir 5 yılı daha yok. Turgutlu’nun durumunu Avşar’ın durumunu görüyorsunuz. 5 yıl önce birilerine kızıp ona buna gidip Turgutlu 5 yılını kaybetti. Biz bu 5 yılda inşallah 15 yıllık çalışacağız ve arayı kapacağız. Büyükşehirle iktidarla kavga edip buraya hizmet getiremezsiniz. Turgutlu’muzun kişisel hırslara feda edecek bir dakikası bile yok. İşte biz bunun için bu yola çıktık. Çünkü hepimiz biliyoruz ki iktidar ile büyükşehir ile aynı dili konuşan bir belediyenin çözemeyeceği hiçbir sorun yoktur. 31 Martta sandığa gittiğinizde bugün Turgutlu’nun içinde bulunduğu durumu göz önünde bulundurmanızı istiyorum sizlerden. Biliyorum ki sandığa gittiğinizde inşallah Turgutlu’nun bir 5 yıl daha kaybetmesine müsaade etmeyeceksiniz.”

MHP in Başkan Adayı Oğan Avşar’da konuştu