MHP'li Oğan'dan Turgutlu'ya Müjde; Turgutlu'ya Millet Bahçesi yapılıyor

Yerel seçimlere yaklaşık 15 gün kala projelerini açıklamaya başlayan Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan, Turgutlu’ya Millet Bahçesi yapılacağının müjdesini verdi.

140 bin metrekarelik alana yapılacak olan Millet Bahçesi Turgutlu’nun vizyonunu değiştirecek. 
Irlamaz Yeşil alanın 2’nci etabına yapılacak olan Millet Bahçesi Turgutlu’ya nefes aldıracak, vatandaşların hafta sonlarında ve özel günlerde vakit geçirecekleri Millet Bahçesi’nin yapımına seçimlerin ardından başlanması bekleniyor.
Turgutlu Millet Bahçesi’nin sıradan bir piknik alanında daha fazla çok amaçlı bir yaşam alanı olacağını belirten Yunus Oğan: “Irlamaz Rekreasyon alanının ikinci etap kısmını Büyükşehir Belediyemiz ile beraber Millet Bahçesi olarak düzenleyeceğiz. Hemşerilerimizin sosyal ve kültürel etkinliklerini gerçekleştirebilecekleri modern, çok amaçlı yeşil bir yaşam alanı oluşturacağız. Turgutlu Millet Bahçesinde tenis kortları, basketbol ve futbol sahaları, yürüyüş ve bisiklet yolları, kafeteryalar, çocuk oyun ve eğitim alanları ve piknik alanları bulunacak. Yaklaşık 140.000 metrekare alan üzerinde yalnızca bir rekreasyon veya piknik alanı değil, hemşerilerimizin doğayla iç içe olacakları modern bir yaşam alanı oluşturacağız.” Dedi.

Turgutlu Millet Bahçesi’nin proje fotoğrafları Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan’ın sosyal medya hesaplarından yayınlandı.

MHPli Oğan’dan Turgutlu’ya Müjde; Turgutlu’ya Millet Bahçesi yapılıyor