MHP'li Başkan Adayı Yunus Oğan maden konusuna değindi

“Biz madene karşı değiliz ama burada bizim ovamızı bozacaksa, Turgutlulu çiftçimizin düzenini bozacaksa çocuklarımızın geleceğini karartacaksa biz buna karşı oluruz.”

MHP Turgutlu Belediye Başkanı Yunus Oğan İzzettin Köyüne yaptığı ziyarette köylülerin sorunları dinleyerek çözüm önerilerini ve projelerinin bir kısmını anlattı.
Özellikle Turgutlu çiftçisinin her zaman destekçisi olacaklarının altını çizen Oğan, “Şimdi burada bir maden var, biz madene karşı değiliz ama burada bizim ovamızı bozacaksa, Turgutlulu çiftçimizin düzenini bozacaksa biz buna karşı oluruz.” Dedi.
Turgutlu çiftçisini köylüsünü desteklemek için birçok projeleri olduğunu söyleyen Oğan; “Bizim hem Tarım Kooperatifi hem de Tarım Destekleme Birimi projelerimiz var bunlarla çiftçimizin her zaman yanında olacağız. Biz biliyoruz ki çiftçimizi desteklemezsek Turgutlu’da para dönmez, çiftçi de olacak ki esnafta olsun, esnafta olsun ki vatandaşta olsun bunu çok iyi biliyoruz. 

Şimdi burada bir maden var sorunu var, maden tekrar çalışmaya başlamış, biz madene karşı değiliz ama burada bizim ovamızı bozacaksa, Turgutlulu çiftçimizin düzenini bozacaksa biz buna karşı oluruz. Biz Turgutlunun çiftçimizin sanayicimizin çocuklarımızın geleceğini bozacak her şeyin karşısında oluruz. Tabi ki maden çıksın, bu yer altı zenginliği milli gelirimize katkı sunsun, bunda sorun yok yeter ki düzgün olsun vatandaşımız mağdur olmasın, çocuklarımızın geleceği kararmasın, bunun aksi durumunda karşı oluruz.” Dedi.

MHPli Başkan Adayı Yunus Oğan maden konusuna değindi