MHP'li Başkan Adayı Oğan Derbent 'ten destek istedi

 “Bugüne kadar alnımız ak defterimiz temiz bir hayat yaşadık yaşamaya da devam edeceğiz”

Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan Derbent Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.


Kahveler önünde yapılan mitingde Derbentlilere seslenen Oğan: “Bizleri tanıyanınız çoktur, Allah’a şükür verdiğimiz sözlerin arkasında dururuz, bugüne kadar alnımız ak defterimiz temiz bir hayat yaşadık yaşamaya da devam edeceğiz. Bizim sözümüz sözdür, bugün söz verdiğimizde yarın caymayız, bahaneler üretmeyiz.” Dedi.

Oğan sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Sevgili hemşehrilerim çok değerli Derbentliler, bildiğiniz üzere 31 Martta yerel seçimleri yaşayacağız ve Turgutlu’nun 5 yılını yönetecek başkan ve onun kadrolarını seçeceğiz. Bizim kadrolarımız belediyeciliği en iyi şekilde yapacak bu konuda tecrübeli ve liyakatli kadrolar. Allah nasip ederse bu işi en üst seviyelere taşıyacak kapasiteye de sahibiz.

Bakın her zaman söylüyoruz, biz beraber yöneteceğiz, bizim kadrolarımız çok geniş, bizim kadromuzda sizlerin hemşehrisi köylüsü Derbentli Güzide ablamız var, Kazım ağabeyimiz var. Davasını nefislerinin önünde tutan değerli insanlar var. Bizim kadrolarımız davası olan inancı olan kadrolar, bizim ittifakımız davasını nefislerinin önünde tutanların ittifakıdır ve Allah’ın izniyle hep birlikte kazanacağız hep birlikte yöneteceğiz. 

Derbent köyümüz bizim için çok önemli sıkıntılarınızı ve taleplerinizi de yakinen biliyorum. Sizin bu taleplerinizi yapacak bu işleri çözebilecek ekip biziz öncelikle bundan emin olun. Zaten buraya geldiğimizde de bizleri karşılamanızdan buna inandığınızı gördüm. Derbent Cumhur İttifakı ile birlikte yürümeye karar vermiş. 
2019 seçimlerinde maalesef bir kaza oldu ve Derbent hizmetlerden mahrum kaldı. Yolarınız yapılmadı, köprü yapılmadı sıkıntılarınız giderilmedi. Ama artık sizlerin Derbent’e hizmet getirecek ekibi seçeceğinizden şüphem yok. Bizlerde 5 yıl boyunca hizmet noktasında Derbent’in yanında olacağız. 

Bizleri tanıyanınız çoktur, Allah’a şükür verdiğimiz sözlerin arkasında dururuz, bugüne kadar alnımız ak defterimiz temiz bir hayat yaşadık yaşamaya da devam edeceğiz. Bizim sözümüz sözdür, bugün söz verdiğimizde yarın bahaneler üretmeyiz. 
Derbentte bir köprü sorununuz var bunu biliyorum ve sözünü de veriyorum, Derbent’in köprü sorununu biz çözeceğiz. Atıl durumda ki okulun bahçesine kurs ve çocuklar için oyun alanları istiyorsunuz, bayanların bütçelerine destek olmak için kurslar istiyorsunuz bunlar kolay işler hepsini biz yapacağız. Bunlarında sözünü veriyorum. Bakın bugüne kadar şu aşağıdaki köprü biterdi, ama maalesef Büyükşehir Belediyesi ile Turgutlu Belediyesi’nin aynı dili konuşmamasından yaşanan problemler oldu, ben bu sorunu çözeceğim inşallah, o köprüyü yapmak benim boynumun borcu. 
Bakın Derbentte ki sıkıntıları çözmek için büyükşehirle iktidarla aynı dili konuşmak çok önemli. Derbenti kalkındırmak sorunlarını çözmek için iktidarla aynı dili konuşmak lazım, bunu yapan başarılı olur ve sıkıntıları giderir, bunu yapacak olan da biziz yani Cumhur İttifakı.  

Size şunu söyleyeyim Derbente hizmet getirmek inşallah bize nasip olacak, bunlar için sizlerden 31 Martta 1 gün destek istiyorum, bunu neden istiyorum, Derbente 5 yıl boyunca hizmet etmek için istiyorum. Başkan olmak için değil, sizlere hizmetkar olmak için destek istiyorum. Bu kardeşinize size hizmetkar olma olanağını da verecektir Derbent bana, buna da gönülden inanıyorum. Bu kardeşinizin hayatı boyunca çok şükür ne aile hayatında ne ticaret hayatında ne de herhangi bir sözümde yanlışım olmadı bundan sonrada olmayacak.”

MHPli Başkan Adayı Oğan Derbent ’ten destek istedi