MHP'li Başkan Adayı Oğan: "Biz güçlüyüz, Turgutlu belediyeside benim, Büyükşehirde benim, iktidarda benim"

Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan Yayla ve Osmancık mahallelerinde vatandaşlara hitap etti.
Yunus Oğan vatandaşlara hitaben; "Biz güçlüyüz arkadaşlar biz Cumhur İttifakıyız, seçimden sonra bizden 'burası benim yetki alanım dışında' cümlesini duymayacaksınız. Burada bir sorun varsa kimin yetki alanında olursa olsun muhatabı biziz ve çözümü de bizde, Turgutlu belediyeside benim, Büyükşehirde benim, iktidarda benim." dedi.

Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan konuşmasını şu şekilde sürdürdü; "Turgutlu'nun önümüzdeki 5 yılını yönetecek başkan'da ekipte işte burada. Bizler geçmişe saygı duymayı, geleceğe umutla bakmayı biliriz. Turgutlu'da taş üstüne taş koyan tüm belediye başkanlarından Allah razı olsun. Bizlerde büyüdüğüm yaşadığım bu memlekete hizmet etmek için yola çıktık.
Gelişen Türkiye'de gelişen dünyada Turgutlumuzun geri kalmaması için Cumhur İttifakı adayı olarak bu yola adım attık. Yerel belediyemizle, büyükşehir belediyemizle ve iktidarımızla ilçemize hizmet getirmek için sizlerin karşısına geldik. Geçtiğimiz salı günü Cumhurbaşkanımızla bereberdim, tüm Turgutlumuza, Yayla ve Osmancık mahallelerine selamları var, Turgutlu'yu bana getirin dedi.  
Bu yolda yalnız değiliz, burada görüyorum ki hamdolsun hep beraberiz, birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır. Cumhur İttifakı olarak, el ele omuz omuza aramıza nifak sokturmadan inşallah bu seçimi kazanacağız. Kazandığımızda da bu güçle Turgutlumuza Yayla mahallemize hizmetleri getireceğiz Allah'ın izniyle. 
Yayla mahallemizin Ergenekona bağlantı yolundaki imar problemini, su sıkıntısını da biliyoruz, yedek sondajımızı inşallah hemen devreye sokacağız. Yayla, Osmancık arasındaki yol problemini de biliyoruz, bunşarın hepsini seçimden sonra hemen çözeceğiz. Biz güçlüyüz arkadaşlar biz Cumhur İttifakıyız, seçimden sonra bizden, 'burası benim yetki alanım dışında' cümlesini duymayacaksınız. Burada bir sorun varsa kimin yetki alanında olursa olsun muhatabı biziz ve çözümü de bizde, Turgutlu belediyeside benim, Büyükşehirde benim, iktidarda benim, biz sizi kapıdan kapıya gezdirmeyeceğiz. Siz Turgutlu belediyesine geleceksiniz biz sıkıntıları çözeceğiz. 
İnşallah belediyeye geçtiğimizde Zirai Tarım Destekleme Birimi kuracağız, hükümetimiz sağ olsun bu konuda birçok destek sağlıyor, ancak bunları alabilen köylümüzün sayısı çok az. Biz işte bu birim sayesinde köylülerimize ücretsiz destek sağlayacağız, gerekli yazışmaları, prosedürleri biz halledeceğiz siz de devletten bu desteklere daha kolay ulaşacaksınız. Ayrıca bu Tarım Destekleme Birimimizde Belediyemize ait tarım ekipmanlarımız olacak,  pulluk, pülverizatör, birçok tarım ekipmanı olacak, bunları size ücretsiz ve süreli olarak sağlayacağız. Şunu biliyoruz biz topraktan para çıkmazsa Turgutlu’da para dönmez. Her zaman söylüyoruz, biz Cumhur İttifakıyız, iktidarla büyükşehirle aynı dili konuşan bir belediye ile bunları yapmak çok kolay. Bizim çatışmayla konuşmayla, laf atmayla kaybedecek vaktimiz yok, bizim vaktimiz kıymetli çünkü bu vakti size hizmet etmek için harcayacağız.” Dedi.