MHP Ahmetli İlçe Başkanından Genel Müdür Aslay'a Ziyaret

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, MHP Ahmetli İlçe Başkanı Bekir Kuzu ve yönetimini konuk etti. Ziyarette Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından ilçede yapılan ve yapılması planlanan projeler üzerine görüşüldü. Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün önderliğinde ilçeye 42 Milyon TL’lik yatırım yapıldığını ifade eden Genel Müdür Aslay, çalışmaların aralıksız süreceğini ifade etti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay, geçtiğimiz hafta gerçekleşen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ahmetli İlçe Teşkilatı 12.Olağan Kongresi’nde yeniden başkan seçilen Bekir Kuzu ve yönetimini konuk etti. Başkan ve yönetimini tebrik eden Genel Müdür Aslay, ziyaretleri nedeniyle heyete teşekkür etti. Ziyarette Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından ilçede yapılan ve yapılması planlanan projeler üzerine görüşüldü. MHP İlçe Başkanı Kuzu, ilçede başarılı yatırımların yapıldığını belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay’a teşekkür etti.

“42 Milyon TL’lik Yatırım Gerçekleştirdik”

Genel Müdür Aslay, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün vizyonu doğrultusunda il genelinde yatırımlarımızı sürdürüyoruz. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak bu güne kadar ilçemizde 42 Milyon TL’lik yatırım gerçekleştirdik. 101 mahalle projemiz kapsamında 7 mahallemizde toplam 58 kilometre içme suyu ve kanalizasyon hattı döşedik. 26 adet içme suyu depomuzun bakım ve onarımını yaptık. 23 adet sondaj kuyusu açtık. Gökkaya mahallemizde 18 kilometre kanalizasyon hattı, 15 kilometre içme suyu hattı döşeme çalışması gerçekleştirerek, 500 metreküplük içme suyu deposu inşa ettik, 110 bin metrekare de kilit parke taşı döşedik. Çevre dostu atıksu arıtma tesisimizi de başarıyla işletiyoruz. İhtiyaçlar doğrultusunda dere temizlik çalışmalarımız da aralıksız devam ediyor. Hizmetlerimizin vatandaşlarımıza eksiksiz bir şekilde ulaşması için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

MHP Ahmetli İlçe Başkanından Genel Müdür Aslaya Ziyaret