Mevlüt Bulut Saadet Partisinden Aday Oldu

31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi, Turgutlu Bağımsız Belediye Başkanı olarak adaylığını açıklayan Bulut, Saadet Partisi’nin belediye başkan Adayı oldu.

Mevlüt Bulut “Saadet Partisi ile gücümüzü birleştirme kararı aldık”

Saadet Partisi genel merkezi ve Turgutlu ilçe teşkilatından teklif üzerine, Saadet Partisi’nin adayı olan Bulut;” Saadet Partisi ile gücümüzü birleştirme kararı aldık” dedi.
Saadet Partisi Turgutlu Belediye Başkan Adayı Bulut;”Bugün sizlere çok önemli bir kararın haberini vermek istiyoruz. Uzun zamandan beri Turgutlu’luya daha iyi hizmet verebilmek, yeni projelere imza atmak ve şeffaf bir belediyecilik anlayışı ile belediye başkanlığı için bağımsız aday olarak yola çıkmıştım. Eşim, ailem ve yakın çalışma arkadaşlarımla birlikte uzun bir çalışma mesafesini katettik. Turgutlu hemşehrilerimle güzel anılara hep birlikte şahit olduk. Bugüne kadar göstermiş oldukları ilgi ve alakaları için hepsine minnettarım. Saadet Partisi genel merkezi ve Turgutlu ilçe teşkilatından gelen teklif üzerine; birlikte yol yürüme, birlikte çalışma, güzel Turgutlu’muza birlikte hizmet etme kararı aldık. Yapmış olduğumuz istişareler neticesinde bugüne kadar yürüdüğümüz yolu; aynı ruh, inanç ve azimle, adalet ve tarafsızlık ilkesini benimseyerek Saadet Partisi ile gücümüzü birleştirme kararı aldık. Belediye başkanlığı adaylığım ülkemize, milletimize, Turgutlu’muza ve saadet partisine hayırlı olsun. Rabbim utandırmasın” ifadelerini kullandı.

 

Mevlüt Bulut Saadet Partisinden Aday Oldu