MCBÜ Turgutlu MYO'da Müdür Değişti

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde MCBÜ Turgutlu Meslek Yüksek Okulu’nda Müdür değişti. Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde Prof. Dr. Rana Kibar’ın rektörlüğe getirilmesi sonrasında, fakülte ve meslek yüksek okullarının yönetim kadrolarında değişimler başladı.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Turgutlu Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini 4 yıldır sürdüren Prof. Dr. Ersin Aslan, görevini Doç. Dr. İbrahim Fadıl Soykök’e devretti.
Turgutlu MYO, Müdürlük makamında gerçekleştirilen törenle müdürlük görevini devralan Doç.Dr. İbrahim Fadıl Soykök, Prof. Dr. Ersin Eraslan’a bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti.
Turgutlu MYO Müdürlüğü gibi önemli bir göreve kendisini layık gören MCBÜ Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar’a teşekkür ederek, görev değişiminin bir bayrak yarışı olduğunu ve bu bayrağı daha ileri taşımanın temel bir görev olduğunu belirten Doç. Dr. Soykök, “Prof. Dr. Ersin Aslan’ın desteğiyle okulumuzu geldiği seviyeden daha üste taşıyacağımıza inanıyorum. Tabi bu tek başımıza değil akademik ve idari personelle olacak bir iş. Bölümlerimiz değerli, öğrencilerimiz kıymetli, altyapımız sağlam. Bu vesileyle daha önceki dönemlerde görev yapmış müdür, müdür yardımcı, akademik personele teşekkür ediyorum. İnşallah hepimiz layığıyla görevimizi yerine getireceğiz. Hepinizin desteklerini bekliyorum. Okulumuzun her türlü projede destekleyeceğiz, temsil edeceğiz” dedi.
Prof. Dr. Ersin Aslan ise, “Doç.Dr. İbrahim Fadıl Soykök’e hoş geldin diyor, başarılar diliyorum. Hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.
Devir teslim törenine Turgutlu MYO Akademik ve İdari personelide katıldı.