KURBAN BAYRAMI DOLAYISIYLA GENEL BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Turgutlu'da Kurban Bayramı dolayısıyla protokol, Orta Park Restaurant’ta bir araya geldi.

Orta Park Restaurant’ta gerçekleştirilen bayramlaşma programına, Kaymakamımız Selami KAPANKAYA, Belediye Başkanı Çetin AKIN ve Belediye Başkan Yardımcıları, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Halim KARAER, İlçe Emniyet Müdür V. Komiser Ersin SAĞLAM, Turgutlu Askerlik Şubesi Başkan V. Per. Asb. Kd. Çvş. Yunus ERCAN, Siyasi Parti İlçe Başkanları, daire müdürleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Kaymakamımız KAPANKAYA, burada yaptığı konuşmada, “İnsanları kaynaştıran, aramızdaki sevgi ve muhabbeti arttıran, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu en üst seviyede yaşatan, yüzyıllar boyu özenle örülmüş değerlerimizin yaşatılması ve kuşaktan kuşağa aktarılmasını sağlayan bir bayrama daha kavuşmanın sevincini hep birlikte yaşıyoruz.  Kahraman gazilerimiz ve aziz şehitlerimizin aileleri başta olmak üzere Turgutlulu hemşehrilerimin ve tüm milletimizin Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Bu mübarek günlerin ülkemize, Türk-İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini diliyorum'' dedi.
 
Turgutlu protokolünün vatandaşlarla bir araya geldiği bayramlaşma programında, Kaymakamımız KAPANKAYA ve protokol üyeleri, vatandaşlarla sohbet ederek bayramın herkese huzur ve mutluluk getirmesini temenni etti.
 
Bayramlaşma programının devamında Kaymakamımız KAPANKAYA ve protokol üyeleri Huzurevi'ni ziyaret ederek, Huzurevi sakinlerinin bayramlarını kutladılar.
 
Ziyareti esnasında Huzurevi sakinleri ile bir süre sohbet eden Kaymakamımız KAPANKAYA, tüm büyüklerimizin Kurban Bayramı’nı kutlayarak, "Kurban Bayramı arifesinde sizleri ziyaret ediyoruz. Bu vesile ile siz değerli büyüklerimizin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, daha nice bayramlara sağlık ve mutluluk içerisinde ulaşmanızı dilerim. Bizler her zaman sizlerin hizmetindeyiz. Sizlerin sağlıklı, huzurlu ve güvenli bir şekilde kurumumuzda yaşamınızı davem ettirmeniz için Devletimizin vermiş olduğu her türlü imkânı seferber etmeye çalışıyoruz. Hepinizin ellerinden öpüyor, sizlere sağlık ve mutluluk içerisinde hayırlı uzun ömürler diliyorum" dedi.