Korkmaz Salihli'de Muhteşem Bir Değişim İsteği Var

Salihli'de sevilen gönüllere taht kuran ismi Belediye Başkan Aday Adaylığı geçen Mehmet Anıl Korkmaz sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu ifadelere yer verdi.

Salihli'de sevilen gönüllere taht kuran ismi Belediye Başkan Aday Adaylığı geçen Mehmet Anıl Korkmaz sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu ifadelere yer verdi.

Korkmaz,  Salihli için net bir durumu bu hafta Ankara'da uzun uzun tartıştık. Cumartesi günü geldiğimde de bir hafta boyunca kıymetli hemşehrilerimle bu konuyu detaylı ele alacağız.

Salihli'de muhteşem bir değişim isteği var. Buna sessiz kalmak mümkün değildir. Bir gerçek daha var ki; Salihli belediyesinde değişim ancak ve ancak milli unsurlar arasında mümkün olacaktır. Salihli başka bir değişimi istememektedir. Biz bunu sağlamak için; Salihlililerin gönül rahatlığıyla oy verebilmesi için sahaya ineceğiz. Aday olmuş olmak için sahaya inmek sadece goy goy yapmaya ve hamasete sebep olacaktır...

Biz 31 kişilik belediye meclis üyesi aday listemizde de; 3 kişilik bizzat adaya yol arkadaşlığı yapacak kontenjan listesinde de hemşehrilerimizin içine sinecek seçim kadrosunu kurmayı amaç ediniyoruz. Yoksa genel seçimlerde rahatça zaten yüz tane liste çıkaracak etkiye ulaştık ve liste yapmak için listeye rastgele isim yazmayı da boş bir meşgale olarak görüyoruz...

Sadece seçime odaklı olmadığımızı göstermek için 24 kişilik belediye müdürlük kadroları için de atamaları seçim öncesinde nihayete erdirip birer de müdür yardımcısının atamasını istişareler sonucu belirleyip seçimden önce yazılı kayıt altına almanın uygun olduğunu düşünüyoruz ifadelerini kullandı. 

Korkmaz Salihlide Muhteşem Bir Değişim İsteği Var