Genç Başkan Adayından Selvilitepe'de gövde gösterisi

Yunus Oğan: “Bizim ittifakımız yerel de gizli ittifaklar kurup, Cumhur İttifakına kaybettirmenin hesabını yapan müflis siyasetçileri tarihe gömecek olan ittifaktır.”
Yunus Oğan: “Biz alanlarda projelerimizi çözümlerimiz anlatıyoruz, onlar bir birine laf sokma derdinde, ama Turgutlulu hemşerim 31 Martta ne yapacağını çok iyi biliyor”

Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan Selvilitepe Mahallesinde gerçekleşen kahve toplantısında binlerce vatandaş tarafından karşılandı. 

Atatürk Bulvarından kortej halinde Selvilitepe’ye gerçekleştirilen Cumhur İttifakı’nın yürüyüşü gövde gösterisine dönüştü. Çok sayıda vatandaşın katıldığı yürüyüşe balkonlardan ve kaldırımlardan vatandaşların yoğun ilgisi gözlerden kaçmadı.
Seçimlere sayılı günler kala yapılan yürüyüş ve Selvilitepe Mahallesinde ki büyük karşılama Cumhur İttifakı’nın genç başkan Adayı Yunus Oğan’ın vatandaşlar tarafından ‘31 Martta ipi göğüsler’ yorumlarına neden oldu.

Koza Pazarından Selvilitepe Mahallesi Demircililer Kahvesine kadar yapılan yürüyüşe partili partisiz binlerce vatandaş katıldı. Selvilitepe’ye gelindiğinde ise yine binlerce vatandaş çiçeklerle Cumhur İttifakını karşıladı. 

Burada ki büyük kalabalığı gören Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan vatandaşlar yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür etti.   
Yunus Oğan burada coşkulu kalabalığı yaptığı konuşmada, “Cumhur İttifakı nefsi için memleketini başkalarına peşkeş çekmeyenlerin ittifakıdır, gizli kapılar arkasında yapılan başka ittifaklar gibi değil, meydanlarda halkıyla ittifak yapanların ittifakıdır. Bizim ittifakımız yerel de gizli ittifaklar kurup, Cumhur İttifakına kaybettirmenin hesabını yapan müflis siyasetçileri tarihe gömecek olan ittifaktır.” Dedi.

Oğan konuşmasında; “Sevgili Selvilitepe Mahallesi sakinleri, abilerim ablalarım, kardeşlerim hepinize çok teşekkür ediyorum, bugün daha seçime 15 gün kala bu kalabalıklar, bu büyük coşku bizlere gösteriyor ki 31 Martta sandıkları patlatıyoruz. Öncelikle buradan bizlere bu görevi layık gören Sayın Devlet Bahçeli ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a tekrar çok teşekkür ediyorum. Buraya Cumhur İttifakı’nın adayı olarak geldim, nedir Cumhur İttifakı nefsini davasının önüne geçirmeyenlerin ittifakıdır, Cumhur İttifakı nefsine yenilmeyenlerin ittifakıdır, Cumhur İttifakı nefsi için memleketini başkalarına peşkeş çekmeyenlerin, gizli kapılar arkasında yapılan başka ittifaklar gibi değil, meydanlarda halkıyla ittifak yapanların ittifakıdır. Yerel de gizli ittifaklar kurup, Cumhur İttifakına kaybettirmenin hesabını yapan müflis siyasetçileri tarihe gömecek ittifaktır. Merkezi yönetim ve Büyükşehir ile aynı dili konuşup sizlere gerçek hizmeti getirecek tek ittifaktır. 

Selvilitepe’li hemşerilerim, buraya sizlerin dertlerini dinlemeye sorunlarınızı çözmeye geliyoruz, sizlerin birçok sorununu biliyoruz, Selvilitepe’nin acil okul ihtiyacı var biliyoruz, buraya okul nasıl yapılır tabi ki Cumhur İttifakı ile yapılır, Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte iktidarla aynı dili konuşan belediye ile yapılır ve bunu çözecek olan da biziz Allah’ın izniyle. Düğün salonu ve taziye evi sorunlarınızı biliyoruz, bunlar kolay çözülebilecek sorunlar ve seçimden hemen sonra bunları çözeceğiz. Selvilitepe mahallemizin iki yakasını birleştirecek köprü ihtiyacını biliyoruz, siteler ile mahallemiz arasına kurulacak bir köprü ile inşallah bu sorunu da ortadan kaldıracağız, trafiği de rahatlatacağız bu şekilde.  Bunlar tabi bizim kolaylıkla çözeceğimiz sorunlar, biz Cumhur İttifakı olarak daha büyük projeler için yola çıktık, öncelikle Turgutlu’nun kanayan yarası, herkesin çözeceğim deyip çözemediği Ergenekon Kavşağı, bu konuda öğrencilerimiz, işçilerimiz, esnafımız mağdur. Bunu da tabi ki Cumhur İttifakı Belediyesi çözecek, biz çözeceğiz. Bu …

Genç Başkan Adayından Selvilitepede gövde gösterisi