FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri merkez ve kırsal mahallelerde eş zamanlı olarak bakım, onarım, tamirat, yenileme ve dolgu çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yapılan çalışmalar sonucunda Turgutlu’nun yolları yenileniyor.

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kent genelinde daha konforlu ve güvenli yollar için gerçekleştirdiği yenileme ve tamirat işlemlerine devam ediyor. Söz konusu çalışmalar kapsamında Fatih Sanayi Sitesi 11 no.lu Sokakta 3 bin m² parke taşı döşeme çalışmaları yürütülüyor. Derbent Mahallesinde bulunan sağlık ocağı bahçesinde çevre düzenleme çalışmalarının ardından parke döşeme işlemleri tamamlandı. Ekipler, Sulu Yol ile Paşatımarı Mevkinde çiftçilerin rahat ulaşım sağlayabilmeleri için dolgu ve yol düzenleme işlemlerini gerçekleştirdi. Güney, Osmancık, Çepnidere Mahalleleri ile Fatih Caddesi, Begonya, Kiraz, Özenç, Asmalı, Güvercin, Rençber, Limoncu, Egem, Çelik, Yavuz, Selvili, Kutlu, Gündüz, Cengiz Topel, Öztunç Sokak ve Eski Manisa Yolu’nda parke tamirat çalışmaları yapıldı. Ekipler tarafından Turgutlu Öğretmenevi bahçesinde bordür ve parke taşı döşeme işlemleri tamamlandı. Ergenekon Mahallesi Lütfi Erer Sokakta ise 1000 m² parke taşı döşenerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

İstasyonaltı Mahallesi 2. etap hızla yenileniyor

Turgutlu Belediyesinin İstasyonaltı Mahallesine yaptığı 14 milyon 506 bin TL’lik yatırım sonucu gerçekleştirilen yol yenileme işlemlerinde 1. etap tamamlanırken 2. etapta çalışmalar hızla devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından İnce, Adalet, Sevda, Evren ile Ulubatlı Hasan Sokakta toplamda 4 bin 300 m² parke ile 1350 m² bordür taşı döşeme işlemi tamamlandı. Ekipler Yavuz Sokakta parke döşeme çalışmalarını sürdürüyor. İstasyonaltı Mahallesindeki yol yenileme çalışmaları kapsamında yol kaldırma, parke ve bordür taşı döşeme işlemleri devam ediyor.

Yürütülen çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimizin merkez ve kırsal mahallelerde sürdürdüğü bakım, onarım ve yenileme çalışmaları sonucunda vatandaşlarımızın konforlu ve güvenli yollara ulaşmasını sağlıyoruz. İstasyonaltı Mahallemizde başlattığımız üstyapı yenileme işlemlerimiz kesintisiz devam ediyor. Çalışmalarımız kapsamında mahallemizin 1. etabını tamamlamıştık, 2. etapta ise yürüttüğümüz yol kaldırma ve yenileme çalışmalarımız kısa süre içerisinde bitecek. Turgutlu’muz için verdikleri emekten dolayı tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür eder, kolaylıklar dilerim” dedi.

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR