Denli Güçlü Bir Ekip Kurarak İstasyonaltı Mahallesi Muhtarlığına Talip

Nurettin Denli'nin mahalle muhtar adaylığına başlamasının temel sebebi, öncelikle mahallesine duyduğu bağlılık ve komşularının teveccühüdür. Mahallesindeki eksiklikleri ve yapılmayan hizmetleri gören Denli, İstasyon altı Mahallesi'nin hizmetlerinin geliştirilmesi ve eksikliklerin giderilmesi için aday olmuştur. Denli, Güçlü bir ekip oluşturan, kadrosuna önemli isimleri dahil etti.

Nurettin Denli'nin muhtar adaylığındaki temel motivasyonu, mahallesindeki eksiklikleri ve yapılmayan hizmetleri görmesi. İstasyonaltı Mahallesi'nin hizmetlerinin geliştirilmesi ve eksikliklerin giderilmesi için aday olan Denli, komşularının her zaman yanında olmaya ve mahalle sakinlerinin taleplerini karşılamaya hazır olduğunu belirtiyor. Bu nedenle Denli, mahallesinin hak ettiği hizmetleri alması ve kalıcı eserler kazanması için seçimlerde komşularından destek bekliyor.

Denli'nin adaylığı, mahalle sakinleri arasında olumlu bir karşılık bulmuş durumda. Mahalle halkı, Denli'nin mahallelerine hizmet etme arzusunu takdir ediyor ve ona destek verme konusunda birlik oluyor. Nurettin Denli'nin adaylığı, İstasyonaltı Mahallesi'nin geleceği için umut vadeden bir adım olarak görülüyor.