Demirlek "Proje Irak'ta Başladı, Suriye'de Devam Ediyor, Sıra Türkiye'de"

Manisa’nun Turgutlu ilçesinde Zafer Partisi’nin Belediye Başkan Adayı Mehmet Demirlek Karadenizliler Derneğinin konuğu oldu.

Dernek üyelerinin ve Dernek Başkanının sıcak karşılamalarından sonra Demirlek, konuşmasında Turgutlu’nun sorunlarının yanı sıra, Suriyeli ve Afgan mülteci konusuna değindi.

Demirlek, Türkiye’de 13 milyon Suriyeli ile Afgan’ın bulunduğunu ve bu durumun tehlikeye sebebiyet verdiğini belirtti. Suriyeli ve Afganlılarla aktif olarak tek mücadele veren partinin Zafer Partisi olduğunu söyledi.

Demirlek “Bu insanlar proje. Bu proje Irak’la başladı, Suriye’de devam ediyor, sıra Türkiye’ye geldi.”
Mehmet Demirlek “Bu insanlar bir projenin eseridir. Bakın Irak 3’e bölündü, Suriye’de iç savaş çıktı ve kuzeyi Irak’ta kurulan Kürt devletine bırakıldı. Aynısını, bu insanlar yoluyla Türkiye’de yapmayı amaçlıyorlar. Bu insanlar bizi bölmek için buraya yollandılar ve bilerek burada tutuluyorlar. Siz sanmayın ki görmediğimiz için burada değiller. Hayır, içimizdeler. Yakın zamanda her yere dolacaklar “dedi.

Demirlek “Turgutlu Belediyesi olarak bütün Belediye imkanlarıyla ve yasalar çerçevesinde Turgutlu sınırları içerisinde yer alan toplamı 20 bin civarında olan Suriyeli ve Afganla, Belediye tarafından verilen sosyal yardımları keserek, ayrıca kaçak göçmen çalıştıran iş yerlerine zabıtalar aracılığıyla baskınlar düzenleyerek mücadele edeceğiz “dedi.
Demirlek, konuşmasında Turgutlu’da uyuşturucu kullanımı konusuna da dikkat çekti.
Demirlek “Turgutlu’da artan uyuşturucu vakalarıyla, zabıtalara bir istihbarat eğitimi vererek emniyet güçleri ve adliye ile birlikte mücadele edeceğiz. Turgutlulu gençleri bu beladan kurtaracağız. Bu belaya karışan Turgutlu gençleri için planladığımız Yaşam Vadisi projesi kapsamında rehabilitasyon ve mesleki eğitim ile onları bu tuzaktan kurtarıp topluma tekrardan kazandırılacağız “dedi.