Dalbahçe Muhtarı, "Mahallemiz İçin Yeni Bir Hayat Başlıyor"

MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesine bağlı Dalbahçe mahallesinde 2 kilometrelik içme suyu terfi hattı çalışmasına başladı. Çalışma ile mahalle daha verimli ve kesintisiz içme suyuna kavuşmuş olacak. Yürütülen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade eden mahalle muhtarı Yunus Nergis, “Mahallemiz için yeni bir hayat başlıyor” dedi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde altyapı ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından Turgutlu ilçesine bağlı Dalbahçe Mahallesinde 2 kilometrelik terfi hattı çalışmasına başlandı. Çalışmaları MASKİ İlçe şefi Hüseyin Yelkenci de yerinde inceledi. Önümüzdeki günlerde tamamlanacak olan çalışma ile mahalleye daha verimli ve kesintisiz içme suyu sağlanmış olacak.

“Mutluluktan ağlayacağım”

Dalbahçe muhtarı Yunus Nergis, “Mahallemizde içme suyu konusunda sıkıntılar yaşıyorduk. Cengiz Başkanımızın sayesinde bu sıkıntımız da çözüme kavuşuyor. Konuşacak bir şey bulamıyorum. Mutluluktan ağlayacağım.  Bu çalışma sonrasında mahallemizde adeta yeni bir hayat başlayacak. Turgutlu’nun en şirin mahallesi olan Dalbahçe mahallesinin artık su ile ilgili bir sıkıntısı olmayacak. Cengiz Başkanımıza ne kadar teşekkür etsem azdır. Allah razı olsun” ifadelerinde bulundu.