Cumhur İttifakı Adayı Yunus Oğan'dan muhtarlara ziyaret

Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan Turgutlu Yedi Eylül, Yıldırım, Turgutlar, Bozkurt, Kurtuluş, Şehitler ve Ergenekon Mahalle Muhtarlarına ziyaretlerde bulundu.

31 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhur İttifakından Aday gösterilen MHP'li Yunus Oğan, Turgutlu'da ziyaretlerini sürdürüyor.
Bugün sabah saatlerinde başladığı ziyaretlerde Yunus Oğan, Turgutlu Yedi Eylül Mahallesi Muhrtarı Deniz Bezen, Yıldırım Mahallesi Muhtarı Halil Turhan, Turgutlar Mahallesi Muhtarı Tekin Öztürk, Bozkurt Mahallesi Muhtarı Hüsnü Nişli, Kurtuluş Mahallesi Muhtarı İsmail Hakkı İbili, Şehitler Mahallesi Muhtarı Eşref Başaran ve Ergenekon Mahallesi Muhtarı Arif Yaşar'ı muhtarlık binalarında ziyaret ederek muhtarların mahallelerinde ki sorun ve sıkıntılar hakkında bilgi alarak çözümler konusunda birlikte neler yapılabileceği hakkında bilgi alış verişinde bulundu. Oğan yaptığı açıklamada; "Değerli muhtarlarımızla bir araya geldik. Mahallelerimizin problemleri ve taleplerine dair değerlendirmelerde bulunduk, sıcak karşılamaları ve gösterdikleri ilgi için kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.

Muhtar ziyaretlerinde Yunus Oğan'a Ak Parti İlçe Başkanı Serkan Baş, MHP İlçe Başkanı Halil Konuş ve Turgutlu Muhtarlar Derneği Başkanı Avni Gürel'de eşlik etti.

Cumhur İttifakı Adayı Yunus Oğandan muhtarlara ziyaret