CHP'li Ayma'nın aday açıklaması mitinge dönüştü

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, Temmuz ayında yapılan Hüseyin Oğuz ve Hasan Ayma'nın oluşturduğu mahalle Delege seçimlerine mavi liste ile giren ve delege çoğunluğunu elde eden İlçe Başkan Adayı Hasan Ayma bugün akşam saatlerinde CHP Turgutlu parti binası önünde önünde gerçekleşen adaylık açıklamasına partililer yoğun ilgi gösterdi.

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde, Temmuz ayında yapılan Hüseyin Oğuz ve Hasan Ayma’nın oluşturduğu mahalle Delege seçimlerine mavi liste ile giren ve delege çoğunluğunu elde eden İlçe Başkan Adayı Hasan Ayma bugün akşam saatlerinde CHP Turgutlu parti binası önünde önünde gerçekleşen adaylık açıklamasına partililer yoğun ilgi gösterdi. yaptığı açıklama ile ilçe başkanlığına aday olduğunu duyurdu.

Ayma’nın aday açıklamasında, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, mevcut ilçe Başkanı Hüseyin Oğuz ve çok sayıda partili katıldı.

Hasan Ayma Ayma açıklamasında şu ifadelere yer verdi; ‘Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu ülkenin sigortası ve halkımızın da umududur’ dedi. “Cumhuriyetimiz 100 yaşında. Bir asır dile kolay.Bu yüz yıllık süreçte Türk siyasi yaşamında birçok parti var oldu. Bu partilerin CHP dışındakileri tarihin tozlu raflarında yok oldular. Oysa CHP cumhuriyetimizle yaşıt 100 yıldır bir kale gibi dimdik ayakta durmaktadır. Geçen 100 yıl içinde partimiz birçok tehdit ve saldırılara maruz kalmıştır.
Bugün de aynı tehdit ve saldırıların hedefiyiz. Ve Cumhuriyet Halk Partililer bu saldırılar ve tehditlere karşı bugün de ayaktadır ve halkımızın yanındadır. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu ülkenin sigortası ve halkımızın da umudu olduğunu biliyoruz.
CHP geçmişte olduğu gibi bugünde cumhuriyetimizin Her daim savunucusudur, mücadelenin adresidir.
Bizler 6 okun ışığında Mustafa Kemal Atatürk’ün bize miras bıraktığı iki büyük eserin koruyucusuyuz. Bugün bize hiç olmadığı kadar ihtiyaç vardır. Hiç olmadığı kadar mücadelemizi sürdürmek zorundayız.
Bu sebeple şimdi ayağa kalkma zamanı, geçmişi bırakıp birlik olma, omuz omuza durma zamanı. Mücadelemize yeni neferler katma zamanı. Kaldığımız yerden devam etme, inancımızı yüksek tutma zamanı. Hemen şimdi ayağa kalkacak mücadeleye kaldığımız yerden devam edeceğiz. Halkımıza umut, ülkemize güvence olacağız. Kendimizi bu ülkeye ve bu ülkenin bağımsızlığına daha çok adayacağız.
Bizler boş veremeyiz, kader hiç diyemeyiz. Kayıtsız kalmaksa karakterimizde yok.
Sevgili Cumhuriyet Halk Partililer
Bizler her zaman demokrasiyi içselleştirmiş ve demokrasiye inanmış yurtseverleriz. Parti içi demokrasiyi uyguladığımız kongreler de bunun en büyük kanıtıdır.
Kongrelerimizde yarışırız biz, yarış biter sonrasında birleşir ve güçleniriz. 3 Eylül 2023 tarihinde yapılacak Turgutlu İlçe Kongresi sonunda da güçlenecek ve birleşeceğiz. Elele girdiğimiz kongremizden omuz omuza çıkacağız.
Bu itibarla inancımızı ortaya koymak için kazandığımız mevzilere yenilerini eklemek, yeni bir yönetim anlayışını gerçekleştirmek için, birliğimizi daha da güçlendirmek, sizin gururunuz olmak için ben ve 16 cesur arkadaşım 38. CHP Turgutlu İlçe Kongresinde aday olduğumuzu açıklamaktan büyük bir onur ve gurur duyarız.
Değerli Cumhuriyet Halk Partililer ben ve arkadaşlarım bizden beklentilerinizi biliyoruz, nasıl bir sorumluluk omuzladığımızın farkındayız.
Kendimize olan inancımız tam. Sizlerin de bizlere olan inancınızın tam olduğunu görüyoruz. Her ne koşulda olursa olsun yanımızda olacağınızı biliyoruz.
O halde hep beraber dönelim yüzümüzü güneşe, sürelim motorları maviliklere.
İnanmış ruhlarımızla sizleri selamlıyor, saygılarımızı sunuyorum.”

CHPli Ayma ın aday açıklaması mitinge dönüştü CHPli Ayma ın aday açıklaması mitinge dönüştü