BAŞSAVCI BİÇER'E, GAZETECİLERDEN ZİYARET

Konya’ya tayin olan Turgutlu Cumhuriyet Başsavcısı Ali Biçer’i, Turgutlu Gazeteciler Cemiyeti yönetimi ziyaret etti.

Hakimler ve Savcılar Kararnamesi ile Ankara Batı Cumhuriyet Savcılığı’na atanan, Turgutlu Cumhuriyet Başsavcısı Ali Biçer, atamaya itiraz edip, Konya Cumhuriyet Savcılığı’na atanmıştı.

Önümüzde ki günlerde ilçeden ayrılacak olan Cumhuriyet Başsavcısı Ali Biçer’i, Turgutlu Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu ziyaret etti.
Başsavcı Biçer’in, Turgutlu’da gazetecilerle sağladığı diyalog ile 2 kurum arasındaki işbirliği açısından olumlu sonuçlar doğurduğunu belirten Turgutlu Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, sağlanan uyumun hem gazeteciler hem de Turgutlu Adliyesi için açısından önemli olduğunu vurguladı.
Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi, adli olayların yanlışsız bir şekilde bilgilendirilmesi açısından sağlanan uyumun önemine değinen Gazeteciler “Turgutlu'da görev yaptığı yaklaşık iki yıllık süre içerisinde başarılı çalışmalara imza atan, Turgutlu halkının güvenliği konusunda ödün vermeden adalete olan inancıyla meslek ilkelerini başarıyla yerine getiren Başsavcı Ali Biçer'e teşekkür ederiz. Ayrıca bu süreçte Turgutlu gazetecilerine gösterdiği ilgi ve basına verdiği önemden dolayı kendisini tebrik eder, görev hayatında başarılar dileriz” dediler.