Başkan Çetin Akın, Zabıta Personeli ile Kahvaltıda Buluştu

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası çerçevesinde düzenlenen kahvaltı organizasyonunda zabıta personeliyle bir araya geldi.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 197’nci yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Zabıta Müdürü Hazan Kızıl ve zabıta personeliyle bir araya geldi. Her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası, Orta Park Restoran’da düzenlenen kahvaltı organizasyonu ile kutlandı.

Turgutlu Belediyesi tarafından düzenlenen kahvaltı organizasyonuna Turgutlu Belediye Başkan Yardımcıları Fırat Honaz, Ahmet Daşkan, Mithat Erden ve daire müdürleri katıldı.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Belediyemiz bünyesinde görev yapan Zabıta arkadaşlarımız ile Zabıta Haftası münasebetiyle düzenlediğimiz kahvaltı organizasyonunda bir araya geldik. Gece gündüz demeden işini özveri ile yapan başta mesai arkadaşlarımın ve tüm zabıtalarımızın Zabıta Haftasını kutluyor, görevlerinde kolaylıklar diliyorum” dedi.

Başkan Çetin Akın Zabıta Personeli ile Kahvaltıda Buluştu