Başkan Çetin Akın: "Cumartesi Kapalı Pazar Yeri'nin projesi hazır"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Turgutlu Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Çetin Akın, cumartesi günleri kurulan semt pazarını ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlar ile sohbet etti; talep ve önerileri dinledi. Başkan Akın ziyaretinde, Cumartesi Kapalı Pazar Yeri’nin tapusunu geri aldığını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Turgutlu Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı Çetin Akın, Cumartesi Kapalı Pazar Yeri’ni ziyaret etti. Pazar gezisi boyunca vatandaşların yoğun ilgi ve sevgi gösterisinde bulunduğu Başkan Akın, önceki dönemde Manisa Büyükşehir Belediyesine bedelsiz olarak devredilen Cumartesi Kapalı Pazar Yeri ile ilgili olarak büyük mücadele ve kavgalar sonucunda tapusunu geri alındığını belirtti.

Başkan Çetin Akın, Cumartesi Kapalı Pazar Yeri’nin projesinin hazır olduğunun altını çizerek şunları söyledi:

“Cumartesi Kapalı Pazar Yeri’mizin projesi hazır. Altı otopark, üstü pazar yeri ve pazar yerinin üstünde de yaşam alanları olacak. Yaşam alanlarının içerisinde kafeteryalar, basketbol ve voleybol sahaları olacak. Turgutlu’muza çok yakışacak. Hizmetlerimize halkımızın desteğiyle hız kesmeden devam edeceğiz”

Ziyarette Başkan Çetin Akın’a; Cumhuriyet Halk Partisi Turgutlu İlçe Başkanı Hasan Ayma ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, Personel A.Ş Genel Müdürü Orhan Eratıcı, meclis üyeleri, Manavlar ve Sebzeciler Odası Başkanı Necati Gürkıvrak ve partililer eşlik etti.

Başkan Akın’a tam destek

Pazar yerindeki vatandaşlar; Turgutlu Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Çetin Akın’ın çalışmalarını çok beğendiklerini ve seçimde tekrardan kendisini destekleyeceklerini ifade ederken, pazarcı esnafından da Başkan Akın’a tam destek geldi.

“Bu güzel kente yapacaklarımızın dahası var”

Başkan Çetin Akın, “Büyük mücadeleler sonucunda geri aldığımız Cumartesi Pazarı’nda esnafımız ve hemşehrilerimizle bir araya geldik. Bu kentin malını, mülkünü, taşını, toprağını korumak benim görevim. Bunu başardık; yine biz başaracağız. Hemşehrilerimizin yoğun ilgisi, 5 yıldır yürüdüğümüz yolun ne kadar doğru olduğunu bir kez daha hissettirdi. Bu güzel kente yapacaklarımızın dahası var” dedi.