Başkan Alhan Konuştu Ali bey Bu Rakamlar Gerçeği Yansıtmamaktadır. 

önceki günlerde Manisa'nın Ahmetli İlçesinde 31 Mart yerel seçimlerinde seçimi kazanan CHP'li Başkan Fuat Mintaş önceki günler içerisinde Ahmetli Belediyesi'nin borç tablosunu afişini belediye binasına astı.  

Gazeteci Ali Atan’ın sorularını yanıtlayan Ahmetli önceki dönem Belediye Başkanı Ahmet Alhan; Asılan Pankarttaki Tablo Şimdiki Türkiye tarihinde böyle birşey görülmüş değildir. rakamlarında gerçeği yansıtmamaktadır. keşke bunlar daha önce teyit edilip ondan sonra yazılsaydı.  700 dönüm arazi satıldığını Belediye Başkanı sosyal medyada duyuruyor bu rakamlar gerçeği yansıtmadığı ayrıca satılan ilk dönemde yerlerinde CHP Belediye döneminde çıkarılan İşçilerin tazminatlarını ödendiği ve işçilerin o zaman koyduğu icraalarda kaldırmıştı oldu.

ayrıca yerlerin satışını meclis kararı verir satılmasına bu kararlarda çoğu CHP'li meclis üyelerininde oy birliğiyle çıkmıştır satış kararı. Ayrıca yer satışı meclis kararı ile olur meclis doğru bulursa satış kararı verir bu karar verilirken CHP'li meclis üyesi arkadaşlarımızın kararına önem verdiğimiz den diyebilimki hepsi oy birliği ile çıkmıştır. önümüzdeki günlerde daha detaylı hemşerilerimizi bilgilendireceğiz.

Başkan Alhan Konuştu Ali bey Bu Rakamlar Gerçeği Yansıtmamaktadır.